Dizzy Mizz Lizzy, koncert, tour

Dizzy Mizz Lizzy er tilbage!

Efter tæt på 2 års ventetid er det snart ved at være tid til en ny Dizzy Mizz Lizzy turne. Allerede nu kan du sætte streg under datoen 2. april, 2022, hvor den garvede rock trio vil  

Tilbage i september 2019 annoncerede Dizzy Mizz Lizzy store arenakoncerter rundt omkring i Danmarks største byer, som et led i lanceringen af deres fjerde album. På dette tidspunkt vidste ingen, at der skulle gå næsten to år førend albummet “Alter Echo” skulle blive spillet live.

Coronaens skygge er lagt bag os

I kølvandet på lanceringen af albummet, har der været kastet en lang række singler af sig. Tim Christensen ser frem til langt om længe, at kunne spille sangene live: “Hvem skulle have vidst, at vi skulle vente i over 2 1 /2 år1? Vi fik indløst lidt af glæden på en hurtig opsat og alternativ bonus-turné i foråret og sommeren 2021, hvor vi fik præsenteret vores album After Echo i sin helhed. Med en masse restriktioner og for et meget begrænset (siddende) publikum. Det var en anderledes, men også fantasttisk oplevelse, som vi er taknemmelig for at have fået med. Men NU glæder vi os altså også til at vende tilbage til den mere klassiske form for rock-koncert. Endda fem af slagsen. I store areaner. For et publikum, der også har mulighed for at STÅ op til koncerterne. Vi har glædet os og det håber vi også at i har”.

Kompetent support står klar

Dizzy Mizz Lizzy vil være flankeret af bandene Bersærk og Psyched Up Janis til deres arenaturne. Tim Christensen fortæller følgende om deres opvarmingsbands: “Jeg mødte Bersærk på Copenhell i 2019 og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter”

Dizzy Mizz Lizzy – Arenatour til april 2022 – Aalborg Netavis (aalborg-netavis.dk)  

Ovenstående artikel/artikler er resumeret af MinByAalborg.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Kunst, tyveri eller begge dele?

I dag er sidste chance for kunstneren Jens Haaning for at betale…

‘Take the Money and Run’-kunstner: Pengene skal redde min privatøkonomi

Kunstner Jens Haaning, der beholdte pengene fra Kunsten i Aalborg, som han…

Kunsten sagsøger kunstner

Kunsten i Aalborg reagerer nu på manglende tilbagebetaling fra Jens Haaning og…

Sommer, musik og fadbamser.

Lige nu kan det føles meget, meget langt borte. Men den skulle…