Hygge med familien – sådan bygger du en snemand

7 december, 2021 | 07:30
Der findes et væld af forskellige aktiviteter for familien i det snedækkede nordjyske landskab.

Tema: Nordjylland dækket i sne

Den kolde tid har for alvor ramt det ganske land. Indenfor den seneste uges tid, har vi gået fra trist og gråt november vejr til snestorm, isglatte veje og generelt en vis fare for liv og levned ved at bevæge sig udenfor. Sæsonskiftet har ladet vente på sig, men nu er det her endelig. Hvis du læste vores indlæg i fredags omkring kælkebakker i Aalborg, og har været ude med familien i weekenden og få støvet kælkene af, så mangler i måske ny inspiration til, hvad man ellers kan lave med familien. Du kan blot trygt læse videre her.

Byg din helt egen snemand

Det er faktisk slet ikke så svært som man umiddelbart skulle tro, at bygge sin egen snemand. Der er et par enkle råd man skal følge, så man sikrer sig at den hverken falder sammen undervejs, eller at slutresultatet kommer til at se spøjs ud. Herunder er et lille uddrag af de mest gængse råd:

  • Frasorter’ sne der er fugtig og pakket
  • Brug en flad del af græsplænen + byg snemanden i skyggen, således den ikke smelter så let
  • Rul sneen sammen og byg den midterste sektion først
  • Snebolden til hovedet skal være omtrent 30 cm
  • Dekorere din snemand – Knapper, sten eller måske trækul til snemandens øjne
  • Pinde til snemandens arme
  • Hat og tørklæde til hovedbeklædning
  • Så er der ikke andet tilbage, end at tage et par skridt tilbage og nyde synet af ens allerførste snemand!

Nordjylland er dækket i sne – Send os dine bedste og hyggeligste stunder med familien

Vi håber, at du og familien finder disse opremsede aktiviteter spændende og interessante. Derfor vil vi rigtig gerne høre fra dig og din familie – enten i tekst eller billeder – eller begge dele. Vi hører rigtig gerne fra dig på vores Facebook side

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder