Nordjylland er dækket i sne
Der findes et væld af forskellige aktiviteter for familien i det snedækkede nordjyske landskab.

Weekend = afslapning for hele familien

Nu hvor Nordjylland er dækket i sne, så sidder du sikkert lige nu og glæder dig til klokken ringer ud, chefen siger til dig, at nu har du fri, eller også har du måske allerede fri i dag. Uanset situationen, sidder du muligvis nu og spekulerer; Hvad skal jeg egentlig lave her i weekenden, så jeg kobler helt fra hverdagens stress og dont, og kan vende styrket tilbage til arbejdet på mandag? Passer denne beskrivelse på dig, så er du kommet til det rette sted.

Nordjylland er dækket i sne: Grib naturens muligheder og kom afsted i en fart!

Som vi berettede om i går i vores topnyhed for Nordjylland, så har snestormen i Nordjylland dækket hele regionen med sne, og gjort det svært fremkommeligt for de fleste nordjyder, at komme frem og tilbage til ens arbejdsplads, studie eller daginstitution. Ligeledes er der fra DMI´s ugeprognose umiddelbart blot triste meldinger i horisonten: Den næste uges tid, er der ikke tegn i sol, stjerner eller måne på at vejret kommer til at vende til det varmere – faktisk tværtimod. Med andre ord, kan man ligeså godt tage tyren ved hornene, og få det bedste ud af naturskabte, som, om vi vil det eller ej, ikke kan ændre på.

Et væld af aktiviteter for familien

I det snedækkede danske landskab, er det kun fantasien der sætter grænser for hvilke aktiviteter man kan lave med familien. Herunder har vi lavet en lille kort liste på fem sjove lege dig og din familie kan bruge de velfortjente fridage på:

  • Lave en snemand
  • Lege i sneen med en kælk
  • Bygge en iglo i sne
  • Sætte spor i sneen
  • Og sidst, men ikke mindst, en klassiker: Sneboldkamp

Nordjylland er dækket i sne – Send os dine bedste og hyggeligste stunder med familien

Vi håber, at du og familien finder disse opremsede aktiviteter spændende og interessante. Derfor vil vi rigtig gerne høre fra dig og din familie – enten i tekst eller billeder – eller begge dele. Vi hører rigtig gerne fra dig på vores Facebook side

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…