Kælkebakker i Aalborg
Kong vinter har gjort sit indtog, og det handler om at komme ud og nyde sne og vinter, mens man kan.

Tema: Nordjylland dækket i sne

I disse dage er Nordjylland dækket i sne og Kong vinters frembrusende og uventede indtog i Danmark har taget de fleste på sengen. To cifrede minusgrader, behov for varmere påklædning og aflyste aftaler til dette og hint, er blot et lille udpluk af de besværligheder vinteren bringer med sig, gang på gang. Dersom ikke alt er lutter lagkage, så at sige, så bringer sæsonskiftet imidlertid gode omstændigheder med sig. Man kan nemlig tage med familien ud at kælke på en af de mange kælkebakker i Aalborg!

Mange ukendte kælkebakker i Aalborg

Som beskrevet i et tidligere indlæg, så byder vinteren på mange spændende aktiviteter for familien. At kælke er et af disse, som du og din familie kan bruge jeres velfortjente fritid på. I Aalborg og omegn er der faktisk ganske mange bakker, der er særdeles velegnet til netop denne disciplin. Herunder har vi skitseret de syv allermest oplagte kælkebakker i Aalborg og omegn:

  • Skanseparken
  • Vandværksparken
  • Postmesterens Kælkebakke
  • Tingbakken (Vodskov)
  • Sohngårdsholmparken
  • Signalbakken Sukkertoppen

I udvalget af netop disse syv kælkebakker burde der være noget for enhver smag. Der er både små og store bakker. Det kan være ret forskelligt om man er den forsigtige type, der helst skal være sikker på, at der ikke kan ske noget med en, hvis man falder. Eller om man er den mere vovede, som bare springer ud kælkeventyret hovedkulds, og håber på det bedste udkomme. Uanset om man er til det ene eller det andet, så er der helt sikkert en kælkebakke der passer til netop dit temperament. Du skal bare hoppe ud i det.

Nordjylland er dækket i sne – Send os dine bedste og hyggeligste stunder med familien

Vi håber, at du og familien finder disse opremsede aktiviteter spændende og interessante. Derfor vil vi rigtig gerne høre fra dig og din familie – enten i tekst eller billeder – eller begge dele. Vi hører rigtig gerne fra dig på vores Facebook side

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…