Snestorm i Nordjylland

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt

Det er nok gået de færreste nordjyders næse forbi, at der i løbet af det seneste døgn har været en kraftig snestorm i Nordjylland. Kilometerlange bilkøer på de fleste hoved- og sideveje, væltede træer, og manglende snerydning i bymiljøet, har været faste indslag i de fleste personers liv, det seneste døgns tid. Om du er barn, ung, gammel eller et sted midt imellem, så har du helt sikkert en personlig fortælling, der er værd at dele med andre.

Ingen udsigt til ændringer i vejret lige foreløbigt

Hvis du sidder febrilsk og klamrer dig til håbet om, at vejrgudernes tvekamp og hærgen over himmellegemerne er på retræte, så er DMI’s prognose for vejret i Nordjylland den næste uges tid trist og pauvert læsning. De næste mange dage, ja, faktisk så langt øjet rækker ud i horisonten, er der udsigt til mere fra samme skuffe: Sne, blæst og is – så du kan faktisk lige så godt vænne dig til det allerede nu. Det forgangne døgns snestorm i Nordjylland er et – i dansk sammenhæng – efterhånden særegent syn.

Snestorm i Nordjylland – send os din personlige fortælling

Om du har siddet og bandet til himmelen imens du har siddet i en kilometerlang bilkø – uden ende i sigte, eller om du er sneet inde i din hybel, så vil vi her på redaktionen gerne høre om din oplevelse, som du kan dele med os på vores Facebook side.

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…