Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

1 december, 2021 | 07:31

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en god hotdog

En hotdog er ikke bare en hotdog. Specielt i Nordjylland elsker vi vores måltider i lidt ekstra størrelser. Ved Julemarkedet på Gammeltorv og Nytorv, vil du blive budt på alskens forskellige specialiteter, og herunder en omgang pølse med brød på en halv meter.

Hvis du er ekstra sulten – og ikke kun for sjov

Den halv meter lange hotdog er ekstra krydret, som giver en velsmagende kulinarisk oplevelse. Af tilbehør til pølsen, kan man vælge mellem rødløg eller hjemmesyltede agurker, der gør, at du ikke går sulten i seng i aften. Prisen på 100 kr er til den lidt dyre side og hvis dette ikke rammer indenfor dit budget, så kan du altid købe en af grillbodens mindre pølser.

Her får du en halv meter lang hotdog (aalborgnu.dk)

Ovenstående artikel/artikler er resumeret af MinByAalborg.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes. 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder