Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

29 november, 2021 | 08:05

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for Aalborg været nedadgående det seneste stykke tid. Den seneste uges tid har der sammenlagt været 531 smittede, hvilket omregnet svarer til et incidenstal på 240. Dette placerer Aalborg Kommune på en 82. Plads, og er altså udtryk for at smitten i Aalborg Kommune udvikler sig i en positiv retning, hvis man sammenligner med resten af landet. 

På trods af de positive nyheder maner Jan Nielsen (direktør i Ældre- og Handicapforvaltningen og ansvarlig for Aalborg Kommunes corona-indsats) til besindighed “(…) hvis vi ser et smitteudbrud på en skole. Og derudover ved vi, at vi generelt vil få stigende smitte hen over vinteren, så vil jeg gerne opfordre til, at man husker de forskellige retningslinjer som at holde afstand, spritte af og lufte ud”  

Sådan går det med smittetallene i Aalborg | AalborgNu.dk 

Ovenstående artikel/artikler er resumeret af UAE.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes. 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder