Jacob Risgaard pressefoto

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122 millioner kroner.  

Det er primært salget af ejerandele i Coolshop A/S til Anders Holch Povlsen, som har bevirket det rekordstore overskud på bundlinjen. Risgaard har følgende at sige om årsresultatet “Det er generelt gået godt for mine forretninger. Jeg har blandt andet solgt ud af en anden virksomhed også. Jeg må desværre ikke oplyse, hvor stor en del af indtjeningen, der skyldes salget til Anders Holch Povlsen” 

Han medgiver dog, at det har været et særdeles godt samarbejde indtil videre idét, at Entertainment Trading (Anders Holch selskab red) kan trække på hans enorme erfaring med onlinehandel.  

102 millioner ud af de 122 har Risgaard valgt at investere værdipapirer, for, som han siger “I en verden med negative renter, skal pengene placeres et eller andet sted. Det er ikke en ny strategi, jeg vil følge.” for som han slutter “(…) Jeg vil helst investere i virksomheder, hvor jeg kan gøre en forskel. Så pengene står bare og venter på spændende investeriner”.  

Risgaard har tjent 122 millioner: Sådan investerer han pengene | Nordjyske.dk 

Ovenstående artikel/artikler er resumeret af Nordjyske.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…