Nørresundby Limfjorden

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke kvaliteter Nørresundby besidder. Eftersom Nørresundby er ved at blive en mere integreret del af Aalborg, så er interessen – og deraf også kvadratmeterpriser – begyndt at stige voldsomt de senere par år.  

For syv år tilbage kunne du erhverve én kvadratmeter i Nørresundby for omtrent 12.000 kr. I dag er prisen pr. Kvm, steget til 16.000 kr.  

På samme tid er liggetiden for boliger i Nørresundby gået fra langt over 100 dage tilbage i 2014 til omtrent 50 dage i snit, den dag i dag.  

Markedet vurderes dog stadigvæk til at være stabilt, mener Simon Rye. Og der er således ikke tegn i sol eller måne på, at der er en unaturlig boble undervejs, som venter på at sprænge i takt med de stigende kvadratmeterpriser.

Simon Rye pointerer derfor, at hvis man er på markedet efter en ny bolig, så er det med at handle hurtigt i disse tider: “-Hvis man står og skal købe et nyt hus, så skal man ruste sig til at tage hurtige beslutninger, for husene ligger ikke så længe, og man ved jo aldrig, om det bliver dyrere igen til næste år”.  Hvis du mangler gode råd til den økonomiske del af dit boligkøb, så kan du klikke her.

Rift om Nørresundby giver dyre kvadratmeter (aalborgnu.dk) 

Ovenstående artikel/artikler er resumeret af MinByAalborg.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…