I dag bliver flere og flere boligejere. Det kan der være mange grunde til, men noget af det som får flere danskere til at købe egen bolig i dag er, at boligmarkedet igen er sikkert at bevæge sig ud i. Finanskrisen har haft sin storhedstid, og især flere unge finder modet til at investere i en helt egen bolig. Det er dog ikke alle, som sikrer sig, at den nye bolig som man køber er energivenlig og overkommelig at bo i på lang sigt. Har man en bolig uden energivenlige vinduer, så kan det være en idé at skifte de allerede eksisterende vinduer ud med energivinduer, så man på den måde kan spare nogle penge samtidig med, at man er passer på miljøet.

Forskellige ting som man skal have styr på, når man køber energivenlige vinduer

Energivenlige vinduer er en god investering som boligejer, men det kan være svært at finde ud af hvilke vinduer, som man skal have til sin bolig, da der er mange forskellige typer af energivenlige vinduer. Først kan det være en god idé at kigge på energimærkninger på de forskellige vinduer. Ligesom hårde hvidevarer er vinduerne også mærket efter hvor energivenlige, de er, og derfor er vinduer med energimærkning A bedre end dem, som er mærket med F.
Udover energimærkningen skal man også sikre sig, at vinduerne er DVC- eller CE-mærket. Disse er kvalitetsstempler for fabrikkerne, så man som forbruger er sikret mod faktorer såsom fejl og diverse mangler.
Man kan til sidst, hvis man ønsker det sætte sig helt ind i de 5 forskellige mærkninger, som fortæller om det brugte træ samt bæredygtighed og miljøvenlighed. DIM-mærket står eksempelvist for, at vinduet ikke afgiver for meget lugt og kemikalier til indeklimaet. At sætte sig ind i hvad man forventer af sine energivenlige vinduer kræver selvfølgelig, at man har god tid. Ønsker du at finde artikler omkring fordelene ved udskiftning af vinduer, kan du med fordel tage et kig her.

Invester og spar penge på lang sigt

At skulle udskifte alle vinduer i boligen kan være en dyr fornøjelse men en god investering i sidste ende. Ønsker du en udskiftning men mangler de sidste penge, så kan du få hjælp til at investere og udskifte med et hurtig lån. Et hurtig lån hos MiniFinans sikrer dig hurtige og nemme penge på kontoen, så man kan komme i gang med det planlagte projekt. Man kan derfor også tilbagebetale lånet hurtigt og nemt, når man har fået nye vinduer og igen har styr på økonomi og budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…