Følg denne tjekliste for en ren arbejdsplads

15 november, 2021 | 10:30

Det er altid vigtigt med et rent og organiseret kontor for at opnå en produktiv arbejdsdag. Hvis du ansætter professionelle til at rengøre arbejdspladsen, eller hvis du selv gør det, er det vigtigt, at rengøringen er grundig. Rengøringen skal omfatte:

  • Afstøvning af skrivebord, vindueskarme, billedrammer og computerskærme.
  • Støvsugning af tæpper og gulvvask.
  • Desinficering af dørhåndtag, computermus og tastaturer.
  • Fjernelse af affald.
  • Rengøring af toiletter.

Uanset om du skal gøre rent på et hjemmekontor, rydde op på et skrivebord på arbejdet eller rengøre en hel arbejdsplads vil alle disse ting være med til at holde det rent og ryddeligt. Kontorer og arbejdspladser er nemlig et tilflugtssted for bakterier og anden form for skidt. Regelmæssig rengøring og desinfektion vil gøre, at medarbejdere ikke har lige så mange sygedage samt øge produktiviteten.

Tjekliste til rengøring af ens arbejdsplads

Når man sidder ved et skrivebord i længere tid, laver alle meget mere end bare at arbejde. Vi tygger, nyser, hoster, rører ved ting og spilder diverse drikke- og madvarer dag efter dag. Det er ikke underligt, at ens arbejdsplads og kontorer hurtigt bliver til en ren og skær bakteriebombe.

  1. Støv af. Brug en fugtig mikrofiberklud til at tørre alle overflader af.
  2. Støvsug. Sørg for at alle overflader bliver støvsuget grundigt.
  3. Desinficer. Alt ved de forskellige skriveborde skal desinficeres lige såvel som håndtag og andre områder, som mange rører ved i løbet af en dag.

Hos Knudedan.dk finder du et stort udvalg af rengøringsmidler og rengøringsartikler, der fungerer til alle former for industrirengøring.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder