Derfor er klistermærker godt for dit firma

13 november, 2021 | 10:34

Med klistermærker kan du virkelig gøre opmærksom på dit firma, da de kan bruges i mange forskellige situationer. Førhen var klistermærker bare nogle små størrelser, der hurtigt forsvandt, men sådan er det heldigvis ikke længere. Klister mærker med logo findes i mange forskellige størrelser, så de kan bruges hvor og hvornår som helst.

Klistermærker til firmabilen og facaden

I dag kan du få klistermærker både til din butiksfacade og til firmabilen, så du kan få sat fokus på din virksomhed i bybilledet. At køre rundt i din firmabil med et klistermærke med logo eksponerer dit firma på bedste vis, da der er mange mennesker, der får set det.

Gør opmærksom på dit firma

Et klistermærke med logo kan faktisk også være asfaltfolie, som er velegnet til udendørsbrug. Det klæber nemt på både fortove, asfalt, beton og mursten. Du kan derfor skabe opmærksomhed omkring dit firma på en sjov og anderledes måde. Asfaltfolie er med klæber og laminat, så det er skridsikkert og små sten vil ikke genere helhedsindtrykket. Du kan nemt fjerne det igen uden, at det efterlader rester af lim.

Smarte dobbeltsidet – elegant ydre

Almindelige klistermærker med print på kun den ene side efterlader et kedeligt indtryk på den modsatte side, når du sætter dem på en glasvæg eller i et vindue. Heldigvis er det nu muligt at få klistermærker, hvor der er print på begge sider. Det gør det meget pænere, og samtidigt får du dit budskab ud flere steder.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder