Der er mange faktorer, der spiller ind på, om du får en god dag. Det kan være både stort og småt, der kan have indflydelse på det. Det kan være noget inden i dig og det kan være noget udefrakommende, der går ind og påvirker din dag. At have de rette kontormøbler er en væsentlig del af dette.

Noget af det, der kan forstyrre dit velbefindende mest, er din krop. Er der god balance i den, og er du fri for smerter eller andre symptomer, så lægger du nok slet ikke mærke til den. Har du derimod noget kropsligt, du døjer med, så vil du nok blive mindet om det nærmest konstant.

Derfor er det super vigtigt at gøre, hvad du kan for at undgå at blive øm eller få deciderede smerter. Det kan påvirke din dag negativt, og så kan det være ret svært at slippe af med igen.

Forkerte arbejdsstillingers betydning for dit helbred

Uanset om du har et fysisk hårdt arbejde eller et stillesiddende arbejde, så kan du have nogle uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Det er altid noget skidt, for det kan føre til, at du udvikler smerter, der skyldes overbelastning.

Overbelastning skal du helst undgå, for det kan være meget smertefuldt, og så kan det være virkelig svært at få bugt med. Det er altid nemmere at forebygge end at helbrede.

Er dine arbejdsstilligner uhensigtsmæssige, så bør du få ændret på dem så hurtigt som muligt. Noget kan du måske gøre selv, andet må du nok have din arbejdsgiver involveret i. Det er kun rimeligt, at dit fysiske arbejdsmiljø er i orden. 

Hav de rette kontormøbler

Arbejder du på kontor det meste af dagen, så har dine kontormøbler en stor betydning for, om du har nogle ergonomisk forsvarlige arbejdsstillinger. Er møblerne ikke lige, som de skal være, så prøv at se på https://kontorsager.dk/, om ikke du kan få noget god inspiration til, hvordan ideelle ergonomiske kontormøbler bør være.

Nogle gange så skal der ikke så meget til for at ændre på nogle praktiske forhold, før det har en gavnlig effekt. Især kontorstolen og arbejdsbordet skal være i orden. Det er typisk dem, der giver årsag til arbejdsskader.

Hvis du kan undgå at udvikle sådan nogle arbejdsskader, og hvis du kunne bedre de eventuelle smerter, du allerede har pådraget dig, bare ved at skifte to kontormøbler ud, så er det en smal sag. Det kan i hvert fald kun blive bedre, hvis dine nuværende kontormøbler ikke lever op til de krav, man kan stille til moderne arbejdsmøbler. Hvis du ønsker yderligere information om hvorfor det er en god idé, så kan du klikke her

En dag uden smerter er en god dag

Det er frygteligt at leve med daglige smerter. Derfor er det guld værd, hvis du kan undgå, at du udvikler kroniske smerter. Det er også guld værd, hvis de smerter, du har, kan reduceres eller måske endda helt forsvinde. Det er som et mirakel, hvis det sker. Miraklernes tid er som bekendt ikke forbi, så det er absolut et forsøg værd at gøre noget ved de uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Gør det hellere i dag end i morgen, for det gælder om at sætte ind så tidligt som muligt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

A trip down memory lane med coronavirus: Husker du disse hedengangne coronarestriktioner?

Vi kan snart fejre to-årsdagen for coronavirus indtræden i det danske samfund…

Udsigt til fjerde stik: De ældre og udsatte skal smøge ærmerne op igen

Sundhedsmyndighederne bebuder på pressemøde, at de overvejer fjerde stik Undervejs på pressemødet…

Virksomhedernes udgifter stiger i rekord fart, og det rammer pengepungen

Virksomhedernes omkostninger er i øjeblikket kraftigt stigende, hvilket især skyldes energipriserne Står…