Der er sund økonomi i at investere i fx energiforbedringer, og samtidig er sommeren det perfekte tidspunkt for værdiforøgende byggeprojekter. 
Det betaler sig at investere i boligen, og sommeren er det perfekte tidspunkt at få projekterne igangsat. Dansk Byggeris seneste energianalyse fra maj i år viser i den forbindelse, at man som boligejer kan smide ca. 50.000 kr. oven i boligens salgspris, for hver gang man løfter energimærket bare et enkelt trin.

Det er nu, det skal bygges væk


Men også andre forbedringer som fx nyt køkken, facademaling eller en ny terrasse kan være med til at øge boligværdien. STARK Aalborg vil på den baggrund gerne hjælpe boligejerne med at komme godt i gang med projekterne. Trælastdirektør Glenn S. Bojer fortæller:
– Sommermånederne er årets bedste bygge-måneder, så står du med en drøm om forbedring af huset eller haven, eller trænger boligen bare til almindelig vedligeholdelse eller reparationer, er det nu, det skal være. Her er det værd at huske på, at fx vinduesudskiftninger eller efterisolering ikke kun er med til at give hverdagen et løft, men også får positiv økonomisk effekt på både varmeregning og energimærke.

Står klar med rådgivning og faglig knowhow


Glenn S. Bojer understreger samtidig, at det har stor betydning, hvilken tilgang man har til byggeprojektet, samt hvordan man vedligeholder eller reparerer sin bolig. Skal man have fuld valuta for pengene, er det nemlig afgørende, at projektet bliver fagligt velfunderet og udføres håndværksmæssigt forsvarligt med de rette materialer til opgaven.
– Her står vi i STARK Aalborg altid klar med rådgivning om, hvordan forskellige materialer passer sammen, og hvilke løsninger der vil være mest hensigtsmæssige i din situation. Vi kan desuden formidle kontakten til dygtige lokale håndværkere, der kan hjælpe med dig med projektet eller dele af det. Begge dele er med til at sikre, at du kommer sikkert i mål med det bedst mulige resultat.
Er man interesseret i at engagere en håndværker i Aalborg-området, kan man fx også bruge servicen Find håndværker på stark.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…