Gode tips til dig der skal starte firma i Aalborg

28 oktober, 2021 | 08:03

Drømmer du om at starte en virksomhed i Nordjyllands hovedstad? Så bør du overveje en række praktiske ting, inden dit firma går i luften.
Først og fremmest skal du have fat i gode lokaler og kontorer til din virksomhed i Aalborg. Det er forskelligt, om du prioriterer en central beliggenhed, nyere erhvervsbyggerier eller lyse lokaler. Uanset hvad er det dog en god idé at gå på jagt, undersøge ledige byggerier og være kritisk, inden du sætter dig fast på kontorer og lokaler. Herefter kan du fokusere på møbler, kontorartikler og andet i forbindelse med indretning af dine lokaler. Du bør desuden overveje forskelligt software, frokostordning og andre praktiske løsninger, der kan gøre hverdagen lettere for dig og dine ansatte.

Få styr på kontorartikler, møbler og indretning

Når du har fundet de optimale lokaler til din virksomhed, skal du overveje indretning og møbler. Det er alfa og omega, at dit firmas lokaler virker åbne, lyse og indbydende, og derfor bør du lægge energi i at indrette dig korrekt. Find gode kontorstole og borde til lokalerne, som er enkle og lette i udtrykket, da det skaber en lys og indbydende arbejdsplads. Sørg desuden for at udnytte dagslyset fra vinduer, og skab luft mellem møblerne. Derudover er det en god idé at tilføje liv ved hjælp af planter og blomster samt spændende farver på væggene, hvis du er til det.
Hvis du ansætter medarbejdere, er det desuden vigtigt, at de føler sig godt tilpas og velkomne på kontoret. Derfor kan det være en god idé at købe kalendere til dine ansatte. På den måde kan de strukturere deres tid bedre, hvilket i sidste ende er en fordel for dig og virksomheden. Køb Mayland kalendere til kontoret her, hvor du kan finde et godt udvalg af forskellige kalendere. Du kan f.eks. vælge at købe en lækker, personlig dagskalender til dine ansatte samt en halvårs- eller helårskalender til kantinen eller entréen. På den måde kan dine medarbejdere hurtigt orientere sig og blive sat ind i, hvad der er på programmet de næste par uger eller måneder.

Gør lønninger og timeregistrering lettere

Flere og flere vælger at betale ansatte i antal arbejdstimer, fordi det giver et bedre billede af, hvor mange ressourcer den enkelte medarbejder har lagt på arbejdspladsen. Dog kan det være en stor opgave for dig, hvis du skal registrere timeantal hver eneste dag. Derfor kan det være rart at få hjælp af et smart system, så timeregistrering og dermed lønninger forløber nemt og enkelt, uden du skal lægge tid og energi i det. Få styr på timeregistrering med en tidsregistreringsapp fra Kala, hvor dine medarbejdere selv kan registrere den tid, de har brugt på en arbejdsopgave. På den måde kan du droppe gammeldags timesedler og gøre hverdagen langt nemmere for dig selv. Med en tidsregistreringapp gør du også dine medarbejderes dagligdag lettere, og sammen sparer I altså en masse tid og energi, som kan bruges på andre, vigtigere arbejdsopgaver. Derudover viser du overfor dine ansatte, at der er styr på tingene og struktur i hverdagen med en tidsregistreringsapp.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder