Når du går rundt i Aalborg på en grå og kold dag i januar ligger tanken om at rejse til de varme lande nok snublende nær. Når du luner dig lidt ved tanken om, hvor vidunderligt det kunne være at bo i Sydspanien hele året, så kan det sagtens være, at du tænker endnu mere seriøst over, om det egentlig kan lade sig gøre.

Det kan det, og det er faktisk meget nemmere, end du måske forestiller dig. når først drømmen er dukket op i dig, så kan den være svær at slippe. Det behøver du heller ikke.

Begynd med en ferie

Er du lidt nølende i forhold til at springe direkte ud i en flytning fra Aalborg til Costa del Sol, så findes der en mellemvej, som du kan lægge ud med at vælge. Du kan starte med at holde en længere ferie i et bestemt område. Så kan du stille og roligt lære området at kende, inden du eventuelt beslutter dig for at købe en bolig.

Den bolig kan fint være en feriebolig, som så på længere sigt kan gå hen at blive din permanente bolig. På den måde er der en naturlig progression fra en lang ferie, over køb af en feriebolig og til at rykke permanent fra Aalborg til den spanske solkyst.

Få hjælp til køb af bolig på Costa del Sol

At købe en bolig kan virke som et meget uoverskueligt projekt. Det er det uanset, om det foregår i Danmark eller i Spanien. Derfor kan der være en ekstra stor tryghed ved et huskøb i Spanien, at du kan få en dansk ejendomsmægler. 

Der er lokale forskelle på ejendomshandel i Spanien og i Danmark. Derfor er det mest trygt, at du har en mægler, der er fuldstændigt inde i lovgivningen og rutinerne i forhold til køb af fast ejendom i Spanien – og som er dansk.

Få hjælp af den danske ejendomsmægler på sydkysten, som kan guide dig igennem et køb fra A-Z

Tag skridtet fuld ud med det samme

Er du mindre nølende i forhold til at flytte fra Aalborg til Costa del Sol, så er der ingen grund til ikke bare at springe ud i det. Spring ud på det dybe med det samme, så går der ikke længe, før du er bosiddende på den charmerende spanske solkyst.

Foretrækker du at tage springet på den måde, så får du naturligvis også alt den hjælp, du har brug for af den danske ejendomsmægler. Der er bestemt også fordele ved ikke at trække flytningen i langdrag.

Uanset, om du vælger at flytte på den langsomme eller på den hurtige måde, så er det en omvæltning at bo i et helt andet land. Den omvæltning er dog ikke så vanskelig at klare, når fordelene ved at bo i Spanien er så mange og indlysende. 

Når først beslutningen om at skifte Aalborg ud med Costa del Sol på et tidspunkt er truffet, så er processen allerede sat godt i gang. Så varer det ikke så længe, inden du skal i gang med at pakke kufferten. Om det så er den store eller den helt store kuffert, du skal pakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Byudvikling med kreative hjerner

Nye og smarte løsninger til vores liv i byerne. Det er udgangspunktet,…