Wellness – venindedag i Aalborg

14 juni, 2020 | 07:51

Det kan være nødvendigt at trække stikket ud en gang i mellem, komme væk hjemmefra og hive en dag ud af kalenderen med en god veninde. Det er de færreste, der ikke er til selvforkælelse og wellness, og der findes efterhånden ikke en by, hvor man ikke kan komme ind og nyde en afslappende stemning, en beroligende atmosfære omkring sig og med behandlinger, der får én til at komme helt ned i gear.
Et kort afbræk fra hverdagens strabadser, væk fra vind og vejr.

Sådan kan en venindetur se ud for jer

Først og fremmest vil det anbefales, at I vælger at spare op i god tid, til denne slags tur og venindedag. Det er ikke altid, at det behøver være dyrt, for at foretage sig noget sammen, men det gør det ekstra særligt og glædesfyldt, hvis man kan bruge lidt flere penge end sædvanligt.
Start med at spise en skøn brunch på en hyggelig café. Få talt om alt det, I ikke har fået vendt med hinanden det sidste stykke tid.
Tag derefter hen og modtag en skøn wellness behandling, der vil få jer til at komme i himlen og føle jer yderst forkælet. Prøv fx House of Wellness, der vil sprede glæde og ro hos jer. Her kan I sammen opleve halvanden times forkælelse og wellness, når behandlingen består af ansigtsrens og peeling, ansigtsmasker og massage, retning af bryn og undervejs lidt godt til ganen.
House of Wellness sætter pris på kvaliteten og har et topkompetent personale, der tager professionel hånd om dig. De tager højde for dine ønsker og behov efter behandling og besvarer naturligvis de spørgsmål, du nu måtte have. Prøv en ansigtsbehandling i Aalborg her.
Slut jeres venindedag af med en hyggelig middag hjemme hos én af jer, hvor I måske køber noget godt brød fra bageren, lidt ost og pølser og trækker en god flaske vin op.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder