30 år med designklassikere har skabt et verdensomspændende brand

9 juni, 2020 | 11:43

Køber du de klassiske Skagen ure på nettet lige nu, er der penge at spare.
Skagen Ure som skabes i virksomheden Skagen Designs blev etableret i 1989. I dag er de tidløse ure kendte verden over.
Det er det danske ægtepar Henrik & Charlotte Jorst, der står bag Skagen Ure. De har forfulgt en livsdrøm om at designe og producere armbåndsure der hylder kvalitet og dansk design. De flyttede til USA, men designet er pæredansk som dem selv. Skagen ure blev med sine klassiske, nordiske designs en kæmpe succes. Allerede fra den spæde start var de flotte ure fra Skagen Design et trækplaster, der blandt andet er blevet distribueret i eksklusive sammenhænge, for eksempel på flyrejser. Skagen ure er udført i et smukt og unikt design som fremstår klassisk og elegant.
Brodersen + Kobborg er officielle forhandlere af Skagen Designs og hvis du køber nu kan du Spar penge på Skagen Ure online. De skarpe priser for en god kvalitet har netop bidraget til den gode historie om Skagen ure.
Brodersen + Kobborg ejes af Bent Brodersen og Hanne Kobborg der begge er erfarne optometrister. Sammen med tre kompetente medarbejder der forstår sg på både smykker og ure, har parret siden 2012 drevet butik i Nygade i Ringkøbing. I deres butik såvel som i deres omfattende webshop kan du opleve at valget af leverandører, som f.eks. Ole Lynggaard, Georg Jensen og ikke mindst urene fra Skagen Designs, for hovedpartens vedkommende har bund i dansk tradition og design.
Bent Brodersen og Hanne Kobborg ejede i forvejen nogle centralt beliggende butikslokaler i Nygade i Ringkøbing, og dem har de renoveret fra a-z for at kunne sætte deres helt personlige præg på indretningen og gøre det til en hyggelig og inspirerende oplevelse at besøge deres fysiske butik. De gør sig dog ligeså umage med hjemmesiden, hvor der altså netop nu er penge at spare på Skagen ure. Hjemmesiden har et fint og varieret udvalg af blandt andre kollektionerne Classic og Aktiv, der tilgodeser folk der måske sveder lidt som følge af fysisk aktivitet.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder