En sommerbeskæftigelse til dig, der holder ferie i Aalborg

7 juni, 2020 | 18:50

Skal du tilbringe sommeren inde i Aalborg uden helt at vide, hvad du skal få al tiden til at gå med? Så kan du købe et segboard fra Funboards, som du kan køre rundt på inde i byen, og så vil sommeren komme til at flyve afsted?
Funboards.dk er et site, der sælger alle mulige slags boards. Her finder du både airboards, bigwheel boards, segboards, elektrisk skateboards, elektrisk løbehjul, hoverkarts og elektriske cykler.
Du kan finde boards i mange forskellige farver, designs og mønstre, sådan at du kan gøre dig bemærket, når du kører rundt inde i byen. Og du kan være sikker på, at folk på cykelstierne og fortovet vil kigge misundeligt til, mens du suser rundt på vejene ved blot at læne dig lidt forover.
Du behøver heller ikke være bange for, at dit segboards kan bryde i brand, som der før har været skrevet om. Alle boards fra Funboards er nemlig sikkerhedsgodkendte, har de rigtige certifikater og så er de blevet testkørte. Batterierne er også temperatursikrede, sådan at der ikke er risiko for, at de kan blive overophedede, når du kører rundt dagen lang.
Se de mange modeller hos Segboard Danmark.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder