Forny klædeskabet – selvom det er sidst på måneden

2 juni, 2020 | 14:00

Mange kender følelsen, når det er at se på kontoen, at man nærmer sig slutningen af måneden. Man har måske lige set en smart bluse, som man på daværende tidspunkt virkelig ikke føler, at man kan leve uden, og derfor bliver man nødt til at få penge et andet sted fra. Om det er først eller sidst på måneden, og man står i en situation, hvor man skal bruge penge hurtigt, kan man vælge at tage et sms lån. Fordelen ved dette lån fremfor et banklån er, at pengene står på kontoen efter blot få minutter. Så hvis kontoen er mere eller mindre tom sidst på måneden, eller man bare ikke kan stå for noget, som man har set på shoppeturen, så er sms lån en hurtig og nem mulighed. En anden fordel ved sms lån er også, at man ikke behøver noget sikkerhed for at låne penge. Hvis man skal låne penge i en bank, kan det være mere udfordrende, da man skal stille sikkerhed i form af ens værdier. Dette er altså ikke nødvendigt ved et kvik sms lån.
 

Renter – hvad er det egentlig?

Det er vigtigt, at man læser det med småt, når man vælger at afbetale sit køb. Dette viser nemlig, hvad renten lyder på, som er det ekstra beløb, der bliver lagt oveni den oprindelige pris om dagen eller hver måned, man fordeler beløbet på. Hvis renten lyder på 0, skal man ikke betale ekstra penge tilbage, men blot de eksempelvis 300kr., som skoene har kostet. Hvis man derimod køber en vare med en rente på 10 procent, bliver der løbende langt 30kr. Til det oprindelige beløb, indtil man har afbetalt. Det er altså vigtigt at være opmærksom på renten, så man ikke risikerer at betale det dobbelte af prisen, fordi man ikke er hurtig til at betale.
 

God løsning sidst på måneden

Når bankkontoen er ved at være tæt på at ramme bunden sidst på måneden, vælger mange at købe ting på afbetaling. Man har drømt om en taske det sidste lange stykke tid, og nu skal det altså bare være. Men et hurtigt kig på bankkontoen fortæller, at man altså ikke kan styrte ind i yndlingsbutikken og købe drømmetasken. Derfor tilbyder flere online shops og butikker afbetalingsløsningen til meget lave beløb, som lyder enormt attraktivt. Hvis dette er noget, man godt kunne tænke sig, kan man finde tøj på afbetaling her.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder