70 år med kvalitetsfodtøj til kvinder

7 november, 2019 | 11:10

I 70 år har det tyske skobrand Gabor designet fodtøj til moderne og kvalitetsbevidste kvinder verden over. Populariteten er ikke blevet mindre, som årerne er gået. Dette kan du læse meget mere om lige her.

Tysk kvalitet i topklasse

Gabor er et tysk sko mærke, som har produceret sko til kvinder siden 1949. Brandet blev stiftet i Hamborg af Bernhard og Joachim Gabor, hvoraf navnet Gabor kommer. Brandet producerer damesko til kvinder, som ikke går ned på kvalitet, når det kommer til fodtøj.

Populariteten af skomærket steg for alvor i 1960erne. Dette var især fodtøjets kreativitet og kunnen, der gjorde, at brandet fik et ry som kvalitetsmærke inden for fodtøj. I 1960erne fik fodtøjet også for alvor fodfæste på det amerikanske marked. Populariteten af Gabor blev ikke mindre som årene gik. I 1990 var mærket blevet så populært blandt kvinder mellem 14-64, at 69% havde hørt om det tyske sko mærke.

Modesko til moderne kvinder

Gabor har i dag mere end 400 butikker på verdensplan. Det tyske skomærke producerer modesko af høj kvalitet til kvinder, og de er altid med på den nyeste mode. En af de mange forhandlere verden over er de danske familiejede fysiske skobutikker Juul Sko og Tops og webshoppen www.juul-sko.dk.

Her finder du et stort udvalg af modesko fra Gabor til moderne og kvalitetsbevidste kvinder. Pasform og kvalitet er noget af det, som der bliver stillet ekstra høje krav til ved produktionen af Gabor sko. Med Gabor sko er du sikret kvalitetsfodtøj i flot og moderne design til kvinder i alle aldre.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder