Trænger garderoben til at blive udskiftet? Hvad end det drejer sig om beklædning til regnvejr, vandre- eller fisketur, så er det islandske 66 North et godt valg, når du skal klæde dig på til enhver outdoor-oplevelse. Køb 66 north her, og oplev den enestående kvalitet.

Skræddersyet til Norden

66 North er et islandsk brand indenfor outdoorbeklædning. Det hele startede i 1926, da virksomheden blev skabt i byen Súgandafjörd, der berører polarcirklens breddegrad, nemlig 66 grader. I begyndelsen var tøjet tiltænkt de islandske fiskere og udendørsarbejdere, så de var beskyttet mod kulde og blæst. Dette blev en stor succes – faktisk så stor, at brandet udviklede sig til det, de er i dag, hvor der forhandles hatte, regnjakker, T-shirts og andet beklædning både til hverdag og sport. Desuden finder du ikke bare brandet i Island, men lige så vel på markedet udenfor grænserne, der også har fået øjnene op for den islandske kvalitet.

Kvalitet til kvinder og mænd

Hos Campz.dk finder du et stort og alsidigt udvalg af produkterne fra 66 north. Du kan blandt andet finde softshell- og regnjakker, hatte og T-shirts med tryk og det velkendte logo på. Campz.dk er en webshop med kvalitetsbeklædning og udstyr til outdoorlivet. Derfor er det ikke et tilfælde, at du finder 66 north blandt det store sortiment, som er nøje udvalgt af folkene bag. Tøjet fås både til mænd og kvinder, så alle kan blive klædt komfortabelt, funktionelt og moderne på, når outdoorlivet skal udforskes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *