På fisketur med familien – invester i fiskegrej

13 september, 2019 | 13:45

Vil du og familien gerne ud og nyde de kølige efterårsdage, men skal der ske noget andet end den ugentlige gåtur i skoven. Tag i stedet familien med på fisketur. Det er sjovt, en god måde at være sammen på, og så vil børnene tilmed elske det.

Ingen hobby uden udstyr

Måske har du allerede fiskegrejet i orden – men ellers er det eneste, du faktisk behøver, for at komme godt i gang med fiskeriet, følgende: Fiskestang, hjul, line og krog, blink eller spinner. Når du skal have børn med på fisketur, er det en god idé at planlægge turen. Gør det klart hvilke fisk, I skal fiske efter, så du har det rette grej og rette overtøj. Sørg for en god madpakke, som de små kan glæde sig til, når fiskestangen bliver for tung. Det kan hurtigt gå hen og blive en kedelig affære, hvis ungerne fryser, keder sig og er sultne.

På fisketur med familien – investér i fiskegrej

Vil du og familien gerne ud og nyde de kølige efterårsdage, men skal der ske noget andet end den ugentlige gåtur i skoven. Tag i stedet familien med på fisketur. Det er sjovt, en god måde at være sammen på, og så vil børnene tilmed elske det.

Ingen hobby uden udstyr

Måske har du allerede dit fiskegrej i orden – men ellers er det eneste, du faktisk behøver, for at komme godt i gang med fiskeriet, følgende: Fiskestang, hjul, line og krog, blink eller spinner. Når du skal have børn med på fisketur, er det en god idé at planlægge turen. Gør det klart hvilke fisk, I skal fiske efter, så du har det rette grej og rette overtøj. Sørg for en god madpakke, som de små kan glæde sig til, når fiskestangen bliver for tung. Det kan hurtigt gå hen og blive en kedelig affære, hvis ungerne fryser, keder sig og er sultne.

Valg af fiskedestination

Oplagte steder at tage børnene med på fisketur er ved put & take-søer. Vælg eventuelt et sted, der har børnesøer, eller hvor put & take-søen er lille, da børnene ikke kan kaste så langt. Fordelen ved at fiske ved disse steder er også, at der ofte er stillet læskure og bænke op omkring søen, hvor I som familie kan nyde madpakken.

I kan også tage en tur på havnen og fiske fra moler eller badebroer de steder, hvor det er tilladt. Der er aldrig garanti for fangst, og derfor kan børnene miste interessen hurtigere end voksne, vælg gerne et sted, der har legeplads eller plads til andre aktiviteter, til hvis fiskeriet bliver for kedeligt for de små. Vær opmærksom på, at du ved put & take-søer skal betale fiskekort per stang og ikke per person samt antal timer, I påregner at fiske i.

Valg af fiskedestination

Oplagte steder at tage børnene med på fisketur er ved put & take-søer. Vælg eventuelt et sted, der har børnesøer, eller hvor put & take-søen er lille, da børnene ikke kan kaste så langt. Fordelen ved at fiske ved disse steder er også, at der ofte er stillet læskure og bænke op omkring søen, hvor I som familie kan nyde madpakken.

I kan også tage en tur på havnen og fiske fra moler eller badebroer de steder, hvor det er tilladt. Der er aldrig garanti for fangst, og derfor kan børnene miste interessen hurtigere end voksne, vælg gerne et sted, der har legeplads eller plads til andre aktiviteter, til hvis fiskeriet bliver for kedeligt for de små. Vær opmærksom på, at du ved put & take-søer skal betale fiskekort per stang og ikke per person samt antal timer, I påregner at fiske i.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder