Hele Danmark holder jul i Musikkens Hus

25 oktober, 2017 | 06:52

TV 2 Alletiders Juleshow 2017 bliver igen i år sendt fra Musikkens Hus i Aalborg og ind i de danske stuer.

I en tid hvor mange mennesker streamer og er meget selektive i forhold til, hvad de vil bruge tid på, er der stadig noget, der formår at samle familien Danmark foran fjernsynet: Hyggelige juleshows med nostalgiske tilbageblik på julens TV 2-traditioner og julekalendere gennem over 30 år.

I december 2016 var TV 2 Alletiders Juleshow fra Aalborg det mest sete juleshow på dansk tv med 870.000 seere og blev kun overgået af Disneys Juleshow, som hele nationen har haft tradition for at se juleaftensdag siden 1967.

Nu gentages den nye tradition for tredje gang.

Vi har sammen med TV 2 og produktionsselskabet bytheBuch skabt en stor succes med juleshows i Musikkens Hus, og vi glæder os hvert år til at bevæge og hygge om danskerne og ja – til at vise landets smukkeste koncerthus frem for hele nationen, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus i Aalborg.

Han bakkes op af TV 2-redaktør, Dorte Borregaard.

– Vi glæder os over, at vi for tredje år i træk får mulighed for at bruge Musikkens Hus i Aalborg som en flot ramme for vores populære juleshow. Vi er glade for samarbejdet med Musikkens Hus, og vi ser frem til at lave endnu et dejligt juleshow med kendte julehits til danskerne, siger hun.

Alletiders Juleshow optages fra Koncertsalen med de snehvide vægge og julerøde stole den 29. november, og folkekære Mikkel Kryger og Louise Wolff er værter. På scenen vil en stjernerække af danske solister sørge for, at julehyggen breder sig fra tv-skærmene og til selv den mindste kravlenisse i hele landet.

Aalborg Symfoniorkester vil akkompagnere solisterne under juleshowet.

TV 2 Alletiders Juleshow vises på tv i december.

Billetsalget åbner fredag 15. september 2017 klokken 10.00.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder