Love Actually in Concert

22 oktober, 2017 | 06:28

Gør dig klar den mest livsbekræftende juleklassiker af dem alle – Musikkens Hus har helt eksklusivt fået rettighederne til at vise Love Actually in Concert i Sydnorge og Danmark.

Det er én af de film, man bare skal se, før det kan blive rigtig jul.

Love Actually er en stjernespækket film fra 2003, der elegant former forelskelsens sårbarhed og intelligent, grotesk humor til en perle af julemagi.

Filmen foregår i London i december, hvor forskellige mennesker på godt og ondt er ramt af kærlighed: Der er den nyvalgte premierminister, den lille, livskloge purk, det kiksede sandwichbud og den udbrændte rockstjerne

Fælles for dem alle er, at de skal tage nogle chancer, og der står meget på spil. Det resulterer i en stribe af situationer og følelser, som de fleste af os kan nikke genkendende til – lige fra hæsblæsende eufori til total ydmygelse.

Engelsk film har en stolt tradition for intelligent humor, der formår at fremstille alle vores sårbarheder og tabuer på en kærlig og genkendelig måde. Love Actually er bestemt ingen undtagelse. Det er en feel good-film med menneskelig og poetisk dybde, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus og fortsætter.

Samtidig findes der intet som musik, der kan ramme os på følelserne, så jeg glæder mig utrolig meget til at vise denne film med live symfonisk besætning i Koncertsalen med de røde stole og snehvide vægge.

Fantastisk faktisk

Instruktør Richard Curtis står bag Love Actually, der har stjerner som Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, og Hugh Grant på rollelisten.

Instruktøren er desuden kendt for uforglemmelige film som Notting Hill og Four Weddings and a Funeral, der på samme vis formår at beskrive den umulige, pinagtige, tragiske og fuldstændig vidunderlige kærlighed på en meget rørende, men aldrig påtrængende og svulstig måde.

Love Actually in Concert vises også i Norge, hvor Jørgen Roll, direktør for Oslo Konserthus, med rette forventer to udsolgte filmkoncerter.

Love Actually er her i Norge den ultimative julefilm, så det er mig en stor fornøjelse at kunne præsentere den, især i samarbejde med Musikkens Hus, som er indbegrebet af professionalisme og kvalitet. Oslo Konsethus er en etableret institution her i Norges hovedstad, og Musikkens Hus er Danmarks mest progressive og nytænkende koncerthus – det giver et utrolig stærkt samarbejde, som vi også har fornøjelsen af i forbindelse med Harry Potter in Concert, siger han.

Love Actually in Concert spilles to gange i Oslo Konserthus 8. december 2017.

Love Actually in Concert spilles i Musikkens Hus 10. december 2017 klokken 19.30.

Billetsalget åbner onsdag 20. september klokken 10.00.

Filmkoncerten præsenteres i samarbejde med Summit Entertainment.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder