Bibliotekerne gør klar til feriebørn og efterårsoplevelser

19 oktober, 2017 | 18:10

Et tætpakket program venter de børn, der vælger at lægge vejen forbi Aalborg Bibliotekerne i deres efterårsferie.

På samtlige af Aalborg Bibliotekernes filialer blæses der i uge 42 til fuldt angreb på kedsomheden med et væld af aktiviteter i børnehøjde. Det gælder også bogbusserne, der er klar med tilbud på deres ruter rundt omkring i Nordjylland.
Blandt nogle af bibliotekernes tilbud er kreative legestuer, hvor du selv kan bygge alt lige fra robotter, monstre, VR-briller; eller hvor du kan kaste dig ud i projekter med Playmais, halloweenperleplader og de vildeste deko-kreationer.
På rejse i tiden med Sigurd Barrett
På Aalborgs Hovedbibliotek giver man desuden plads til den historiske fortælling i forlængelse af et nationalt temasamarbejde ifm. DR’s ‘Historien om Danmark’.
For børnefamilier og lidt ældre børn er der således skattejagt rundt i den danske historie og søndag den 21. oktober kommer Sigurd Barrett forbi og fortæller Danmarks historier. Som det er kendt af alle, der har læst Barretts bøger højt for børn, er der også masser at komme efter for voksne.
Det helt unge segment – de 0-3 årige – bliver heller ikke snydt, når der den 16. oktober er musikalsk legestue og release-party. Klokken 11-12 kommer Karina Øgendahl forbi Hovedbiblioteket og spiller her numre fra sin spritnye sangbog om danseelefanten Jumbo!
 
Læs mere om efterårets aktiviteter hos Aalborg Bibliotekerne:
https://www.aalborgbibliotekerne.dk/vi-tilbyder/aktiviteter

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder