Det kribler og krabler i Friis Shoppingcenter i efterårsferien

15 oktober, 2017 | 17:43

I uge 42 vil en masse kryb og kravl indtage Friis Shoppingcenter og sætte rammerne for en efterårsferie, der kræver modige børn og forældre.
Lørdag den 14. oktober tager Friis Shoppingcenter hul på en efterårsferie med en masse hygge og en lidt utraditionel type snack i form af woktilberedte insekter og larver. Dagens ret bliver græshopper, melorme og buffaloworms toppet med chokolade-overtræk, lime, chili og drys i alverdens farver. Arrangementet Bite a Bug finder sted på plan 0 ved Matas kl. 12-15.
Oplevelsen stopper ikke der, for fra mandag den 16. oktober og til og med lørdag den 21. oktober vil en masse krybdyr fra Styr på Dyr være at finde i Friis Shoppingcenter. De indtager centret hele uge 42 i tidsrummet kl. 12-15 på plan 0 bag rulletrappen ved Inspiration. Her vil det være muligt at møde slanger, skægagamer, fugleedderkopper, skorpioner og maskotten Perle, som er en stor, venlig landskildpadde. Hvis man tør, kan man få lov til at holde og røre ved nogle af krybdyrene, men det kræver en god portion mod – både hos børn og voksne. Hvis man ikke er så glad for krybdyr, vil den store og rolige skildpadde Perle gerne hilse.
Det bliver en efterårsferie i krybdyrenes og insekternes tegn, hvor alle aldre er velkomne til at udfordre grænser og måske endda bryde dem ved f.eks. at spise en græshoppe eller klappe en slange.
Hele ugen vil der ligeledes være edderkoppejagt i centret. Her kan eventyrlystne børn tage deres familie med på jagt efter de edderkoppestickers, der er placeret på døre, facader og andre hemmelige steder i centret. Alle der deltager er med i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til Dalle Valle i Friis Shoppingcenter. Jagten starter og slutter i Selected på plan 1, hvor man henter sin konkurrenceseddel og afleverer den igen, når alle edderkopper er fundet.

Del |

Af laura

Mest læste nyheder

Seneste nyheder