Aalborg Fødevarefællesskab fejrer nye lokaler onsdag d. 11/10

9 oktober, 2017 | 15:55

Aalborg Fødevarefællesskab har fået flotte nye lokaler i Karolinelund. Foreningen flytter ind den gamle tivolikiosk ’Kø’manden’ ved den gamle hovedindgang til Karolinelund.
Kiosken har ellers stået tom siden Tivoli Karolinelund lukkede. Lokalerne er udlånt af Aalborg Kommune, og fødevarefællesskabets bestyrelse har lagt mange kræfter i at gøre lokalerne indbydende og klare til udlevering af grøntsager.
Formand Lau Starcke-Jensen udtaler: ” Vi glæder os til at komme i ly for regn og blæst. Fødevarefællesskabet har fra sin start i 2013 udleveret grøntsager fra Platform 4’s udendørsområde. I vinterhalvåret er det en kold fornøjelse, så vi sætter stor pris på lokalerne og muligheden for at komme indenfor.”
Første udleveringsdato fra de nye lokaler er onsdag d. 11 oktober fra 16-18, hvor Fødevarefællesskabets medlemmer fejrer de nye lokaler med kaffe og friskpresset æblemost.
Fødevarefællesskabet er også en hyggelig mulighed for at få mere gang i lokalsamfundet, møde andre mennesker, og være med til at skabe lokale fællesskaber og fødevarproducenter.
Aalborg Fødevarefællesskab er inspireret af andre fødevarefællesskaber rundt om i Danmark. Mere information findes på fødevarefællesskabets hjemmeside http://www.aalborgff.dk/, hvor nye medlemmer også kan melde sig til.

Del |

Af laura

Mest læste nyheder

Seneste nyheder