Gratis foredrag i TUBA Aalborg: Når kun det perfekte er godt nok

30 september, 2017 | 16:42

Foredrag for dig, der er vokset op i en familie med misbrugsproblemer

Er du din egen værste kritiker? Kæmper du med at leve op til din egen perfektionisme? Det kan have mange følger at være vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug. Barnet kan stå med følelsen af et stort ansvar for familiens trivsel. En af de største konsekvenser er ofte, at man ikke føler sig god nok, før alt er perfekt. Hør mere, når TUBA Aalborg holder gratis foredrag med temaet “Selvkritik og perfektionisme”

Mandag 2. oktober 2017 kl. 19.00 – 21.00 i HUSET, Hasserisvej 10, 9000 Aalborg

Foredraget lærer dig om det store behov for kontrol og ansvar, der kan følge en, når man er vokset op i en misbrugsfamilie. Vi vil arbejde med, hvad du kan gøre for at ændre det, så du kan leve et liv, hvor urimelige krav og behov ikke styrer din hverdag.

Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofproblemer. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til mtp@tuba.dk.

Fakta

TUBA er en landsdækkende organisation, der hjælper unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med misbrugsproblemer. Hjælpen er gratis og anonym.

Lyst til at snakke? Hver mandag, onsdag og torsdag fra 18-21 er vores online rådgivning åben. Her kan du helt anonymt chatte om det, du har på hjerte.

Del |

Af laura

Mest læste nyheder

Seneste nyheder