Virtuos violinaften – torsdag 21. september 2017 kl. 19:30

13 september, 2017 | 07:37

Aalborg Symfoniorkester – Koncertsalen i Musikkens Hus

Det bliver et glædeligt gensyn med den svenske dirigent Daniel Blendulf, der sammen med orkestret lader Dvoráks tonedigt Vandmanden udfolde sig smukt og dramatisk. Værket er bygget over et tjekkisk folkeeventyr om vandmandens bortførelse af en pige, som han med tvang tager som sin hustru. Musikken følger tæt stemningen i det dramatiske eventyr – fra det tragiske og dramatiske til det smukke og festlige.

Vi glæder os til igen at kunne præsentere en af Frankrigs store violinister, Amaury Coeytaux, der spiller et sandt mesterværk – Tjajkovskijs smukke violinkoncert. Med Brahms’ 3. symfoni afsluttes koncerten både melodisk, lyrisk og ganske storslået.

PROGRAM

Dvorák: Vandmanden

Tjajkovskij: Violinkoncert

Brahms: Symfoni nr. 3

Dirigent: Daniel Blendulf

Solist: Amaury Coeytaux, violin

Koncertintroduktion v/Rolf Ruggaard kl. 18.30

Del |

Af laura

Mest læste nyheder

Seneste nyheder