Præmiere på ny diesel hos Shell i Aalborg

31 juli, 2017 | 21:42

Shell på Karolinelundsvej byder nu på en vaskeægte brændstofnyhed. For første gang kan dieselbilister tanke Shell V-Power Diesel på stationen. Den nye diesel fjerner belægninger i dieselmotorer og holder bilen i topform.
Brian fra Shell på Karolinelundsvej 45-47 står klar med en rigtig god sommernyhed til de mange bilister i Aalborg, der kører dieselbil. Nu er det nemlig muligt at tanke Shells topkvalitetsdiesel, Shell V-Power Diesel, på den lokale Shell station.
Det er første gang, det velkendte Shell V-Power brændstof kan købes i en dieseludgave i Danmark. Og med lanceringen af den nye diesel på tankstationen i Aalborg, kan bilister fremover vælge mellem to dieselprodukter og to benzinprodukter – alt efter, hvad deres bil kører på, forklarer Brian og Forretningschef.
”Vi har længe ønsket at tilbyde vores dieselkunder et højkvalitetsprodukt som Shell V-Power Diesel. Mange danske bilister har bemærket, at man i f.eks. Tyskland i nogle år, har haft V-Power Diesel i standerne og har derfor spurgt til produktet. Nu er Shell V-Power Diesel så kommet til Danmark. Dermed kan vi også her i byen glæde ejere af dieselbiler med et brændstof, der renser forbrændingssystemet og holder motoren i topform – præcis, som vi kender det fra Shell V-Power benzinen”, siger han.
To dieselkvaliteter hos Shell
Med lanceringen af Shell V-Power Diesel på Shell stationen i Aalborg og på de øvrige, bemandede stationer i Shell netværket kan bilister med en dieselbil nu vælge mellem to forskellige dieselprodukter – Shell V- Power Diesel og Shell FuelSave Diesel.
Shell V-Power Diesel er et af de mest avancerede dieselprodukter på markedet og Shells top dieselprodukt. De særlige additiver, der er i brændstoffet, fjerner sod og belægninger ved indsprøjtningsdysserne i en dieselmotor. Additiverne er samtidig med til at forebygge, at belægninger ophober sig, så forbrændingen bliver dårligere”, forklarer Brian.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder