Internationale brands på hylderne hos Louis Nielsen i Aalborg og Skalborg

14 juli, 2017 | 13:21
Louis Nielsen lancerede for nylig et samarbejde med verdensstjernen Kylie Minogue, som har designet en brillekollektion eksklusivt for Louis Nielsen. Kæden har dog også en række andre mærker fra kendte, internationale designere og modehuse på hylderne. De kan ses, prøves og købes hos Louis Nielsen i Aalborg og Skalborg
Du kender dem måske for deres modetøj, men de er også er førende inden for brillemoden. Vi taler om mærker som Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, Gant, Henri Lloyd, Tiger of Sweden og Karen Millen for blot at nævne nogle stykker.
For briller er ikke længere bare briller. Det er også mode, som i høj grad er skabt for at blive set og er med til at skabe en personlig stil ifølge retailchef Brian Kollerup fra Louis Nielsen i Aalborg. Ganske som et stykke tøj eller tilbehør som ure, smykker eller tasker. Ligesom moden skifter, så skifter brillemoden også hele tiden, og der lanceres løbende nye kollektioner fra de kendte brands.
Der er derfor noget for enhver stil og smag at finde på hylderne hos Louis Nielsen i Aalborg og Skalborg, hvor Brian Kollerup glæder sig til at vise kollektionerne frem. Udvalget spænder fra de klassiske og traditionelle brands som Gant og Henri Lloyd til Tommy Hilfiger og Tiger of Sweden, der følger de nyeste trends.
De kendte brands er populære som aldrig før hos Louis Nielsen i Aalborg og Skalborg og i resten af landet. Nogle af de bedst sælgende briller er samlet set fra de populære internationale modehuse som for eksempel førnævnte Tommy Hilfiger, Henri Lloyd og Gant.
– Vi oplever en tendens i retning af, at vores kunder i stigende grad efterspørger de mange kendte brands, vi har i butikkerne. Vi ser, at kunderne har taget rigtig godt imod et mærke som Kylie Minogue Eyewear, der er vores helt eget og derfor kun fås hos Louis Nielsen, fortæller Anita Nue, produktchef hos Louis Nielsen.
Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være så dyrt at kaste sig over designerbrillerne, som man måske skulle tro. Lige nu og indtil 30. juli er der 75 procent rabat på et stort udvalg af designerbriller i butikkerne i Aalborg og Skalborg.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder