Shell Aalborg sender Monica H. Jensen i LEGOLAND

6 juli, 2017 | 05:00

En optankning hos Shell på Karolinelundsve 45-47 og et heldigt lod i puljen sender nu Monica Helbo Jensen i LEGOLAND. Den 28/6 2017 kunne Brian Bak fra Shell overrække den heldige vinder to voksenbilletter til forlystelsesparken.

Siden den 29. maj har alle, der tanker hos Shell i Aalborg, fået en glædelig overraskelse med oveni brændstoffet. Nemlig et stk. gratis børnebillet til LEGOLAND. Men ikke nok med det. Alle, der tanker på stationen, har også mulighed for at få et lod med i puljen om to voksenbilletter til forlystelsesparken i Billund.
 
Den chance greb Monica Helbo Jensen og d. 28/6 2017 hentede hun beviset på sit held hos Shell på Karolinelundsvej 45-47. Her havde Områdeansvarlig Brian Bak fornøjelsen af at overrække en velfortjent præmie til en glad dag i LEGOLAND.
 
”Vi har haft rigtig stor interesse for vores samarbejde med LEGOLAND igen i år. Det er naturligvis en fornøjelse, at vi kan toppe vores kvalitetsbrændstof med et lille bidrag til en glad dag sammen med familien”, siger Brian Bak, Områdeansvarlig fra Shell i Aalborg.
 
Muligheden for at tanke sig til gratis børnebilletter til LEGOLAND hos Shell kører frem til den 18. juli. Shell Aalborg trækker lod om voksenbilletter hver 14. dag i perioden, hhv. den 12. juni, 26. juni, 10. juli og 24. juli.
 
For at få en børnebillet til LEGOLAND kræver det, at man tanker enten benzin eller diesel hos Shell. En optankning udløser en børnebillet og chancen for et lod i konkurrencen om voksenbilletter. En voksenbillet har en værdi af op til 359 kroner, mens en børnebillet står i 339 kroner.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder