Telenor fejrer ny digital butik med morgenbrød, livemusik og vilde konkurrencer

24 juni, 2017 | 05:00

Den klassiske betjeningsdisk bliver nu erstattet med lounge-områder, et digitalt oplevelsesområde og nye faciliteter til hele familien. Det sker, når Telenor åbner sin nye butik i Algade nr. 16 med attraktive tilbud, konkurrencer, gratis kaffe og rundstykker til alle onsdag d. 28 fra kl. 10-17.30.
Den nye Telenor butik i Algade byder aalborgenserne velkommen til et brag af en åbningsfest, onsdag d. 28. juni. Det bliver en dag fuld af gode tilbud og ikke mindst timekonkurrencer, hvor alle fremmødte gæster har mulighed for at vinde en smartphone, Ipad eller Playstation 4. Mens gæsterne udforsker den nye butik, vil der være gratis kaffe og rundstykker til alle. Der bliver nemlig nok at udforske, med butikkens store udvalg af de nyeste smartphones, tablets og elektronik.
Det er ikke kun indenfor i butikken, at der vil være højt humør på åbningsdagen. Ude på gågaden vil det være muligt at få gratis popcorn eller en is til lyden af livemusik.
Fuldt fokus på de digitale rammer og kundens behov
Butikken tilbyder også et spritnyt ”Edu-tainment” bord. Edu-tainment er sammensat af ordende ”Education” og ”Entertainment” og har til formål, at tilføre viden gennem underholdning. Edu-tainment bordet, i den nye Telenor butik, kommer derfor til, at inspirere og engagere gæsterne i, hvilke produkter der vil gøre deres hverdag smartere og nemmere. Selve bordet er bygget op omkring øvelser, som gæsterne på egen hånd kan få lov at teste af, så de selv kan få ”hands on” på produkterne.
Den nye butik er den tredje i rækken af re-designede Telenor butikker, der har fokus på samspillet mellem kunden og digital interaktivitet, for at skabe en bedre og mere innovativ oplevelse for de besøgende. Butikken afløser den nuværende butik i Bispengade 30, som dermed lukker.
”Vi vil gerne give aalborgenserne en mere centralt beliggende butik, hvor de kan tage sig tid til at opleve og blive inspireret til, hvad vi ved hjælp af digitale tjenester og gadgets kan gøre for, at give dem en nemmere og smartere hverdag. Det nye cafémiljø indretning med bl.a. siddepladser og en kaffebar gør, at de besøgende altid vil kunne kigge ind, få en kop kaffe og få en god oplevelse”, fortæller butikschef Glenn Holland.
Snup en kop kaffe, mens du oplader mobilen
Hos Telenor er den klassiske betjeningsdisk i stedet blevet til loungeområder og kaffebar. De nye tiltag skal være med til, at skabe en endnu bedre dialog mellem butikkens besøgende og medarbejderne. Der er nu mulighed for, at de besøgende kan tage smartphones og tablets ned fra hylderne, mens de nyder en varm kop friskbrygget kaffe. Imens kan de i dialog med en medarbejder finde ud af, hvilken smartphone, tablet eller abonnement, som passer til deres behov.
Butikken er nemlig udstyret med 10 opladerstationer, så hvis kunderne er løbet tør for strøm, kan de oplade deres telefon, mens de gør brug af butikkens digitale muligheder.
Åbningsdagens program:
Kl. 10.00
Gratis kaffe og rundstykker til alle i butikken.
Kl. 11.00
Lodtrækning om en Huawei P10
Kl. 13.00
Lodtrækning om en Huawei P10 Lite
Gratis kaffe og kage til alle i butikken
Kl. 15.00
Lodtrækning om en Sony Playstation 4
Kl. 17.00
Lodtrækning om en iPad Air 2, 16 GB

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder