Shell sender børnene i LEGOLAND

15 juni, 2017 | 05:00

Fra 29. maj til 18. juli sender Shell i Aalborg en lind strøm af gratis børnebilletter til LEGOLAND efter bilister, der tanker benzin og diesel. Hver optankning på Karolinelundsvej 45-47 og Engtoftevej 41 udløser en børnebillet til forlystelsesparken i Billund, mens de voksne får et lod i konkurrencen om gratis voksenbilletter.
 
Alle billister der tanker hos Shell i perioden 29. maj til 18. juli får automatisk tilbudt en gratis børnebillet, hver gang de tanker. Og for de spillelystne giver optankningen også et lod i konkurrencen om voksenbilletter til den populære forlystelsespark.
 
”De tidligere år har både børn og voksne taget utroligt godt imod muligheden for at kombinere køb af brændstof med en sjov familieaktivitet. Derfor er det super, at vi igen i år kan drage nytte af samarbejdet og invitere de mindste kunder en tur i LEGOLAND”, siger Brian Bak, Områdeansvarlig fra Shell i Aalborg.
 
”Samarbejdet med LEGOLAND er en god mulighed for at gøre lidt ekstra for familierne. Men det er også en oplagt anledning til igen at slå fast, at Shell lever her i byen og i resten af Danmark,” tilføjer han.
 
For at få en børnebillet til LEGOLAND kræver det, at man tanker enten benzin eller diesel hos Shell. En optankning udløser en børnebillet og chancen for et lod i konkurrencen om voksenbilletter.
 
Shell Aalborg trækker vindere af voksenbilletter fire gange i løbet af perioden, hhv. 12. juni, 26. juni, 10. juli og 24. juli. En voksenbillet har en værdi af op til 359 kroner, mens en børnebillet står i 339 kroner.
 
Se mere på www.shell.dk/legoland

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder