Store badedag på Kunsten

10 maj, 2017 | 20:50

Den står på vandpjaskeri, gratis is og underholdning for børn, når kunstmuseet Kunsten holder Store Badedag den 12. maj. Samme dag indvies museets helt nye lounge, som er bygget af det socialøkonomiske værksted Råt&Godt.
På Store Bededag, fredag den 12. maj, kan du tage børnene med til en hyggelig dag i skulpturparken på Aalborgs kunstmuseum, Kunsten. Denne dag holder museet Store Badedag, hvor Jeppe Heins springvand traditionen tro skal sæsonåbnes.
Sofie Østergaard, der er kendt fra MGP og Ramasjang, kommer og underholder og skriver autografer, og der vil være gratis is fra Ryå til de 300 første børn. Desuden vil der dagen igennem være sjove aktiviteter for børn arrangeret af Kunstens kreative værksted, Kunst-Lab. Det hele kommer til at foregå i det helt nye loungeområde i parken, hvor gæsterne sommeren i gennem kan nyde parken og lækkerier fra den udendørs bar. Er man en badeglad vandhund, må man gerne pjaske rundt i springvandets vandvægge, der skyder op med skiftende intervaller.
Store Badedag foregår i museets skulpturpark fra kl. 11.00-15.30. Sofie Østergaard åbner springvandet kl. 13. Børn og unge under 18 år samt klubmedlemmer har gratis adgang til arrangementet. Øvrige deltagere betaler normal entrépris. Se det fulde program for Store Badedag på kunsten.dk/badedag.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder