Efter flere uger med boren, banken og ombygning inviterer Lidl i Aalborg SØ alle kunder til Åbent Hus-dage i den ”nye” butik fra torsdag i uge 16.
Mange af landets Lidl-butikker undergår lige nu en gennemgribende modernisering. Det gælder også butikken på Diskovej 3 i det sydøstlige Aalborg, som første gang slog dørene op den 28. juli 2014.
I anledning af moderniseringen inviterer butikken til Åbent Hus-dage fra torsdag til lørdag i uge 16.
Torsdag og fredag har kunderne mulighed for at sætte tænderne i udvalgte smagsprøver på Lidls egne mærker fra kl. 11-17.
Lørdag er der gratis goodiebags til de første 50 morgenfriske kunder, og herefter byder dagen på underholdning for de mindste. I tidsrummet kl. 10-14 får butikken nemlig besøg af en ballonmand, og så kan alle børn være med i en tegnekonkurrence, hvor præmien er noget, hele familien kan få glæde af. Alle tegninger belønnes med en madkasse med lidt lækkert indhold.
”Vi har lavet en større modernisering af vores butik, som er blevet virkelig flot, åben og indbydende. Det vil vi rigtig gerne fejre, og vi glæder os til at vise butikken til vores kunder”, fortæller butikschef Lars Thelén, som har været ansat i Lidl i otte år og står i spidsen for et team med 21 ansatte.
Frugt og grønt på første parket
Lidl er kendt for at have en særligt god og velassorteret frugt- og grøntafdeling, og derfor har man valgt at rykke den helt frem i butikken i Aalborg SØ. Ifølge butikschef Lars Thelén er det en ændring, som kunderne har taget særligt godt imod:
”Noget af det, som kunderne er mest glade for ved moderniseringen, er, at vores frugt- og grøntafdeling er blevet flyttet, så det første, man bliver mødt af, når man kommer ind i butikken, er en masse lækker frugt og grønt”, siger han og fortæller, at personalet mærker, at kunderne generelt har været positive i løbet af moderniseringsprocessen.
Opdateringen af butikken betyder desuden, at butikken har fået skiftet de blå og gule farver i ud med grålige farvenuancer. Samtidig er præsentationen af varesortimentet blevet optimeret med bl.a. bedre plads til kølevarer og mere fokus på økologi. Ikke mindst har bake-off afdelingen fået et løft:
”Vores bake-off afdeling har bl.a. også fået et nye reoler med et lækkert design – og så har vi fået en brødskærer. Det er helt sikkert noget, som vil glæde de mange af vores kunder, der sætter pris på vores store udvalg af friskbagt brød og kager,” lyder det fra butikschefen, som forklarer, at forandringerne alt i alt betyder, at butikken er blevet mere åben og nemmere at overskue for kunderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…