Efter flere uger med boren, banken og ombygning inviterer Lidl i Aalborg SØ alle kunder til Åbent Hus-dage i den ”nye” butik fra torsdag i uge 16.
Mange af landets Lidl-butikker undergår lige nu en gennemgribende modernisering. Det gælder også butikken på Diskovej 3 i det sydøstlige Aalborg, som første gang slog dørene op den 28. juli 2014.
I anledning af moderniseringen inviterer butikken til Åbent Hus-dage fra torsdag til lørdag i uge 16.
Torsdag og fredag har kunderne mulighed for at sætte tænderne i udvalgte smagsprøver på Lidls egne mærker fra kl. 11-17.
Lørdag er der gratis goodiebags til de første 50 morgenfriske kunder, og herefter byder dagen på underholdning for de mindste. I tidsrummet kl. 10-14 får butikken nemlig besøg af en ballonmand, og så kan alle børn være med i en tegnekonkurrence, hvor præmien er noget, hele familien kan få glæde af. Alle tegninger belønnes med en madkasse med lidt lækkert indhold.
”Vi har lavet en større modernisering af vores butik, som er blevet virkelig flot, åben og indbydende. Det vil vi rigtig gerne fejre, og vi glæder os til at vise butikken til vores kunder”, fortæller butikschef Lars Thelén, som har været ansat i Lidl i otte år og står i spidsen for et team med 21 ansatte.
Frugt og grønt på første parket
Lidl er kendt for at have en særligt god og velassorteret frugt- og grøntafdeling, og derfor har man valgt at rykke den helt frem i butikken i Aalborg SØ. Ifølge butikschef Lars Thelén er det en ændring, som kunderne har taget særligt godt imod:
”Noget af det, som kunderne er mest glade for ved moderniseringen, er, at vores frugt- og grøntafdeling er blevet flyttet, så det første, man bliver mødt af, når man kommer ind i butikken, er en masse lækker frugt og grønt”, siger han og fortæller, at personalet mærker, at kunderne generelt har været positive i løbet af moderniseringsprocessen.
Opdateringen af butikken betyder desuden, at butikken har fået skiftet de blå og gule farver i ud med grålige farvenuancer. Samtidig er præsentationen af varesortimentet blevet optimeret med bl.a. bedre plads til kølevarer og mere fokus på økologi. Ikke mindst har bake-off afdelingen fået et løft:
”Vores bake-off afdeling har bl.a. også fået et nye reoler med et lækkert design – og så har vi fået en brødskærer. Det er helt sikkert noget, som vil glæde de mange af vores kunder, der sætter pris på vores store udvalg af friskbagt brød og kager,” lyder det fra butikschefen, som forklarer, at forandringerne alt i alt betyder, at butikken er blevet mere åben og nemmere at overskue for kunderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…