Fra en duo med sang og guitar over en klassisk trio til rock- og jazzbands med og uden synthesizer samt rytmisk kor med elektroniske beats – på én enkelt dag får publikum i Aalborg mulighed for at opleve Det Jyske Musikkonservatorium i hele sin bredde.  
RAMA Festivalen består af en lang række koncerter af ca. en halv times varighed hver. Koncerterne dækker nærmest alle tænkelige genrer, fra rock, jazz, klassisk og elektronisk musik til den nyeste kompositionsmusik. Fælles for alle indslag er, at de byder på intense møder med musikken og med fremtidens professionelle musikere. Og der er gratis adgang til det hele.
RAMA Festival Aalborg: Musikkens Hus, lørdag d. 8. april kl. 13 til ca. 24.
Med et par pauser undervejs veksles der hver halve time mellem koncerter i Klassisk Sal og i Rytmisk Sal. Ihærdige gæster har altså mulighed for nærmest at få alt med fra denne dag:   I Klassisk Sal kan publikum bl.a. opleve nyere musik for saxofonkvartet, Brahms og Nørgård for klarinet, cello og klaver, moderne jazz med inspiration fra Litauen og Italien, sangskrivere fra Danmark, Estland og Finland, elektronisk musik med lydcollager og beats samt eftertænksom pop.
I Rytmisk Sal er der en bred vifte af rytmiske koncerter, primært musik skrevet af de studerende selv, under indtryk af mange forskellige traditioner. Her vil publikum i løbet af dagen og aftenen kunne opleve musik inspireret af songwriter-stilen, jazz-bluesede udtryk, beskidt americana rock, jazzet funk, synthesizer-pop og rytmisk vokalmusik med elektro-beats.
I hele ugen op til RAMA Festival er der opvarmningskoncerter på Hovedbiblioteket (mandag og torsdag), i Friis Shoppingcenter (tirsdag og fredag) og på Kunsten (onsdag). På selve dagen er der live streaming fra en af koncertsalene i Musikhuset Aarhus, hvor der afholdes RAMA-festival på konservatoriets Aarhus-afdeling.
Alle detaljer om tid, sted og medvirkende findes på: www.ramafestival.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…