De første 50, der køber billet til ”I Love It – in Concert” i Musikkens Hus fredag, får mulighed for at hilse personligt på Ole Henriksen.
Når billetsalget til koncerten over Ole Henriksens liv åbner fredag klokken 14.00, så vil hovedpersonen selv være til stede.   De 50 første, der køber billet til ”I Love It – in Concert”, får i tilgift en ægte Ole Henriksen-treatment af den slags, der ikke kan hældes på glas: Et knus og et møde med vores alle sammens yndlingsnordjyde.
–  Jeg glæder mig til at komme tilbage til Musikkens Hus og hilse på en masse mennesker – og så glæder jeg mig utroligt meget til, at ”I Love It – in Concert” får premiere, siger Ole Henriksen.
I Musikkens Hus ser de ligeledes frem til at give nordjyske fans en oplevelse for livet. Ole Henriksen figurerer på mange menneskers liste over, hvilken stjerne de helst vil møde.
Desuden blev han i starten af året kåret til den mest kendte nordjyde nogensinde, og mange af os holder af historien om den misforståede knægt, der tog hele verden med storm.
–  Ole Henriksen har taget et aktivt valg om at sprede glæde, fordi han selv har oplevet at være ensom og ked af det. ”I Love It – in Concert” er en moderne ”Den grimme ælling”-fortælling om et menneske, der blev ved med at kæmpe trods svære odds. Jeg tror, mange mennesker kan relatere sig til hans historie, og vi ser frem til at folde den ud sammen med Aalborg Symfoniorkester i én af verdens bedste koncertsale, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.
Ole Henriksen tager plads foran billetkontoret i Musikkens Hus fredag 31. marts 2017 klokken 14.00, hvor billetterne går i salg.
”I Love It – in Concert” har premiere 27. september 2017 klokken 20.00. Der vil ligeledes være to forestillinger 28. september klokken henh. 17.00 og 20.00.
Billetterne koster mellem 280 og 330 kr.
Om koncerten:
”I Love It – in Concert” er en farverig og eventyrlig koncert, baseret på virkelighedens eventyr i form af Ole Henriksens liv. I løbet af koncerten skal publikum på en musikalsk rejse rundt i verden fra det lille Nibe i Nordjylland over det eksotiske Jakarta i Indonesien og til slut det glamourøse Los Angeles i USA, hvor Ole kickstartede sin karriere, blev hele verdens creme-guru og fandt kærligheden.
”I Love It – in Concert” bliver en underholdende og unik oplevelse med plads til at knibe en enkelt tåre eller to.  Vi skal selvfølgelig opleve, hvordan Ole lærte at lave creme i Indonesien, men også få et dybdegående indblik i de mørkere sider af Oles dannelsesrejse, og hvordan han aktivt valgte at blive det festfyrværkeri af positiv energi, vi alle kender i dag.
Til uropførelsen i Musikkens Hus i Aalborg vil vores hovedperson selv deltage som en del af koncerten.
Derudover medvirker fire fantastiske sangere og Aalborg Symfoniorkester i den biografiske koncert, som har alle de ingredienser, en god historie skal have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…