Din viden om dansk fodbold kan gøre dig velhavende

24 marts, 2017 | 14:50
Kilde: Billedarkiv

Aalborg er en by med mange fodboldinteresserede mænd og kvinder, som glædeligt overværer såvel danske som udenlandske fodboldkampe. Din indsigt i dansk fodbold kan potentielt set gøre dig velhavende, hvis du vel at bemærke tør at tage en chance. Superligaen er ligaen, som du skal være særlig opmærksom på.

Odds på danske fodboldkampe

I dag kan du oddse på stort set alle fodboldkampe i verden. Du vil som dansker måske finde det mest interessant at oddse på danske fodboldkampe. Superligaen – også kendt som Alka Superligaen er landets bedste fodboldliga, hvor der er mange spændende klubber repræsenteret. De aktuelle klubber i landets bedste liga (2016/2017) består af følgende:

 1. FC København
 2. Brøndby IF
 3. Lyngby
 4. FC Midtjylland
 5. SønderjyskE
 6. Randers FC
 7. AaB
 8. FC Nordsjælland
 9. Silkeborg
 10. AC Horsens
 11. AGF
 12. OB
 13. Esbjerg fB
 14. Viborg FF

Det er alle sammen klubhold, som du skal kende til, hvis du gerne vil vinde store penge på online betting. Det vil være en stor fordel, hvis du kender til samtlige 14 hold, så du kan placere de helt rigtige væddemål.

Gør dit forarbejde ordentligt

Hvis du drømmer om, at din viden om dansk fodbold skal gøre dig velhavende, så skal du gøre dit forarbejde ordentligt. Det handler i første omgang om at bruge tid på research, så du har bedre forudsætninger for at placere nogle gennemtænkte væddemål.
Finder du en dansk fodboldkamp, du gerne vil spille på, så skal du bl.a. kigge på følgende:

 • Historik (find information om tidligere kampe)
 • Skader (hvilke spillere er ude med skader?)
 • Spillested (hvem er på hjemmebane?)
 • Motivation (har begge hold noget at spille for? – særligt relevant i slutningen af en sæson)

Ovenstående er blot noget af det, du skal være fokuseret på, når du skal beslutte dig for, hvad du skal oddse på. Selvom det er mest almindeligt at spille på kampens resultat, så kan du også spille på mange andre udfald. Du kan f.eks. spille på, hvem der bliver kampens første målscorer, antal målspark, antal gule kort og antal tillægsminutter.

Øg spændingen undervejs med online betting

Online betting vil være interessant for dig, der ønsker at øge spændingen undervejs i en fodboldkamp. Hvis du skal kunne oddse fra sofaen, så skal du have oprettet en spilkonto og have downloadet en applikation.
Du kan oddse fra din smartphone, computer eller tablet, uanset om du foretrækker at se fodbold i fjernsynet eller på stadion. Hvis du spiller online, kan du typisk lukke dit væddemål undervejs, så du er sikret en gevinst. Den såkaldte ”Luk væddemål”-funktion kan bruges, hvis man bliver i tvivl om, hvorvidt væddemålet holder hele vejen hjem.
Det er de færreste mennesker, som kan leve af online betting, men det er dog ikke helt umuligt. Hvis du er god til at forudsige resultater og har heldet med dig, så kan du hurtigt indkassere en masse penge. Du har desuden mulighed for at finde aktuelle spiltips på blogs og via de sociale medier, hvis du har brug for inspiration.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder