Gode gamle Aalborg er med sine 112.000 indbyggere Danmarks fjerdestørste by, og det er noget der trækker i folk. Flere og flere har et ønske om at flytte til byen, der byder på noget for alle. Hvad enten det er smukke gamle bygninger, et spændende byliv eller en rig kultur, så har Aalborg noget for enhver.
Fordi interessen for at bosætte sig i Aalborg er stigende, er der også mere brug for god juridiske støtte end nogensinde før. For hvis man tror, at man bliver behandlet fair af ejendomsmægleren eller realkreditinstitutterne, så tager man gruelig fejl. De er der kun for at mele deres egen kage og tjene en masse penge. Fordi ejendomsmægleren kun tjener hvis han sælger en bolig, så er han altid på sælgers side, hvilket desværre ofte har vist sig, at blive en dyr fornøjelse for køber.
Det er derfor at flere og flere danskere er begyndt at hyre boligadvokater, der kan varetage det juridiske aspekt af bolighandlen, så man ikke ender i en fælde.

Husadvokaten hjælper dig hvor du behøver det

Men kontorer i hele landet, har Husadvokaten mulighed for at hjælpe boligkøbere overalt, hvor det behøves. Det gælder også i Aalborg.
Husadvokaten er et boligadvokatfirma der har mange års erfaring med at sikre, at deres klienter får den bedst mulige juridiske rådgivning og støtte. I modsætning til ejendomsmægleren er Husadvokaten 100% uvildig, og har dermed kun din interesse for øje. Det er noget der viser sig i alle de tilfredse kunder, der tidligere har benyttes Husadvokaten. Du kan selv se de mange gode udtalelser og se mere her.

Hvad er det Husadvokaten kan gøre for dig?

Når man køber en bolig er der utroligt mange juridiske paragraffer og regler, som man skal haves tyr på. Det skal udarbejdes tilstandsrapport, energimærkningen skal være på plads og der skal laves et skøde.
Derudover kan der være skjule fejl og mangler ved den pågældende bolig. Måske er grunden mindre eller større, end det blev lovet, det kan være at der er ulovlige installationer, eller måske noget helt tredje. Uanset hvad er det vigtigt at man har en dygtig advokat på sin side, og det er her at Husadvokaten kan yde sin bistand, så man som køber kommer bedste igennem forløbet.
Hos Husadvokaten er de specialister, hvor alle ansatte har den relevante erfaring og uddannelse, der skal til så man som klient kan være helt sikker på, at man får den bedste og mest professionelle behandling.
Husadvokaten.com
Åboulevarden 31, 5
8000 Århus C
tlf. 70101330
CVR. 37158267

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…