Rigtig mange mennesker fristes for øjeblikket af de mange forskellige typer lån, der findes på markedet. Det kan være, at du står og mangler hurtige penge på lommen. Måske er noget i dit hjem pludselig gået i stykker, og du står med en uforudsigelig udgift, du ikke har lagt penge af til. Eller det kan være, at du pludselig står med et hus, som er meget mindre værd, end da du købte det. Lige meget hvad er der mange mennesker, der i disse dage er havnet i RKI.
Det overrasker mange
RKI er et dansk register over dårlige betalere. Registeret bruges af virksomheder, butikker og låneudbydere til at vurdere, om du vil kunne betale et lån tilbage, hvis du låner pengene hos dem. De fleste danskere tror, at lige så snart de er registreret i RKI, så kan de ikke låne penge nogen steder. Sådan forholder virkeligheden sig dog slet ikke, for selvom du er registreret i RKI, så har du faktisk muligheder for at låne penge. Det kan komme som en overraskelse for mange, da de allerede tidligere har forkastet muligheden og drømmen, men det behøver du altså ikke gøre så hurtigt.
Sådan gør du
Det forholder sig sådan, at du faktisk har flere forskellige muligheder for at tage et hurtigt lån, selvom du er RKI-registreret. Med de nyere lånetyper såsom SMS-lån, et forbrugslån eller et kviklån vil du kunne få finansieret det, du står og mangler lige nu. Typisk er alle disse typer af lån uden sikkerhed, hvilket er en stor fordel for dig. Det betyder i praksis, at du ikke skal stille noget, du ejer, til sikkerhed for lånet. Med de tre ovennævnte lånetyper vil du også kunne modtage pengene hurtigt og blot efter et par timer have pengene på din konto. Derudover betyder den hurtige proces også, at ansøgningsprocessen er let og overskuelig i modsætning til andre lånetyper. Er du i tvivl om, hvordan du kommer godt i gang med dit nye lån, så kan du se mulighederne her.
Det skal du være opmærksom på
Vælger du at tage et lån, selvom du er registreret i RKI, kan prisen for lånet være højere end ved andre omstændigheder. Det er derfor vigtigt, at du er fuldstændig sikker på, at et lån er den rette løsning for dig lige nu og her. Som ved mange andre lån anbefales det også, at du sætter dig ned og sammenligner de forskellige lånetyper og kreditforeninger med hinanden. Det vil gøre, at du kan finde det billigste og bedste tilbud for dig og dine behov lige nu og her. Det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige typer af lån, men det vil i sidste ende kunne spare dig for flere penge. Kom godt i gang allerede i dag og få bestemt dig for, hvilke muligheder og løsninger der passer bedst til dig og din økonomiske situation. På den måde vil du kunne tage et lån velvidende om, at det var den rette beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…