Hvis du har gået med overvejelsen om, at anlægge en stenterrasse på egen hånd for at spare penge, så skal du selvfølgelig også selv investere i de materialer, der skal bruges til at anlægge din kommende terrasse. Hvis du er bosat i eller omkring Aalborg, så vil det naturligvis være fordelagtigt, hvis der er mulighed for at købe de materialer, der skal bruges til at anlægge din terrasse hos en fysisk forretning eller et større byggemarked i eller i nærheden af Aalborg. Det forholder sig – heldigvis – således, at Aalborg er en storby, hvorfor der bestemt er flere muligheder for at købe både belægningssten, stabilgrus og sand hos en fysisk forretning i Aalborg. Det betyder også, at du med garanti kan finde et sted, der fører et udvalg, der appellerer til dig.
Hvor kan jeg købe de nødvendige materialer i Aalborg?
Der findes op til flere byggemarkeder og fysiske forretninger i Aalborg, der sælger hhv. belægningssten, stabilgrus og sand, der kan bruges til at anlægge alt lige fra terrasser til indkørsler. Nedenfor finder du en liste over nogle af de byggemarkeder og fysiske forretninger, hvor du med stor sandsynlighed kan finde noget, der falder i din smag:

  • Stark Aalborg (kan findes på Håndværkervej 5, 9000 Aalborg, og har åbent alle hverdage fra 06:00-18:00 samt lørdag/søndag fra 09:00-15:00)
  • Bauhaus Aalborg (kan findes på Stenbukken 29200, Aalborg SV, og har åbent alle hverdage fra 09:00-20:00 samt lørdag/søndag fra 09:00-18:00)
  • Silvan Aalborg (kan findes på Håndværkervej 21, 9000 Aalborg, og har åbent alle hverdage fra 09:00-19:00 samt lørdag/søndag fra 09:00-17:00)

Mulighed for leje af trailer ved køb af materialer
Hvis du skal købe materialer til anlægning af en stenterrasse, så er der naturligvis mange materialer, der skal fragtes. Derfor er der heller ikke mulighed for blot at fylde bilens bagagerum og køre hjem fra byggemarkedet. Hvis du ikke selv ejer eller har mulighed for at låne en trailer, så tilbyder de fleste byggemarkeder, at du kan leje en trailer til at fragte dine materialer hjem til din adresse. Trailere kan lejes mange steder, men det er dog sjældent billigere end hos selve byggemarkedet, da de oftest giver en fordelagtig pris, hvis du i forvejen har investeret i en større mængder af materialer til at anlægge din kommende stenterrasse.
Overvej at bestille dine materialer online
Du kan også spare både penge og besvær ved at bestille de nødvendige materialer på nettet. F.eks. kan du bestille både forskellige typer af belægningssten, stabilgrus og sand hos FC Beton A/S, hvor det kan erhverves til uhyre gode priser, men ikke nok med det, så er der mulighed for at få leveret de bestilte materialer direkte til din adresse. Det er ensbetydende med, at du både kan spare penge ved at handle online, men samtidig slipper du også for besværet ved selv at skulle fragte de købte materialer fra et byggemarked og hjem til din privatadresse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…