Den danske virksomhed ved navn BOXIT, som blandt andet lever af at udleje opbevaringsrum til opmagasinering, oplever stor interesse for deres koncept, og rigtig mange nordjyder har for alvor taget konceptet til sig i løbet af de senere år.
 
Hos BOXIT har både virksomheder såvel som privatpersoner mulighed for at leje et rum til opmagasinering, hvilket gør, at man har mulighed for at spare plads på sin egen adresse. Dette bliver blandt andet benyttet af rigtig mange privatpersoner til eksempelvis at opbevare alt lige fra stuemøbler til havemøbler, cykler og meget andet. På den måde har man mulighed for at kunne beholde ting, som man ikke ønsker at skille sig af med – selvom man måske ikke har pladsen til tingene i sin egen private bolig.

Opbevaringsrummene findes i mange forskellige størrelser

Virksomheden, BOXIT, tilbyder opmagasinering af rigtig mange forskellige ting, og der er hos denne virksomhed mulighed for, at man kan opbevare både større såvel som mindre mængder af ting. Dette betyder, at uanset om man eksempelvis har behov for et mindre rum som privatperson, hvor man blot kan have havemøblerne, grillen, parasollen samt et par flyttekasser med ting, som man ikke ønsker at skille sig af med, eller en virksomhed har et ønske om at leje et større lokale til opmagasinering af et større varelager, har BOXIT fleksibiliteten til at kunne finde et godt og passende rum i lige netop den størrelse, som man måtte have behov for – og det er i særlig grad denne fleksibilitet, som nordjyderne elsker.
Det betyder nemlig, at man har mulighed for at leje den mængde af plads, som man har behov for – og i lige netop det tidsrum, hvor pladsen måtte være nødvendig.

Tilbyder andet end bare opmagasinering

BOXIT er en stor virksomhed med domiciler i mange andre områder end bare Nordjylland – og faktisk er der i forretningen rigtig mange andre ting end bare opmagasinering. Virksomheden beskæftiger sig nemlig herudover også med blandt andet trailerudlejning samt udlejning af containere. Virksomheden tilbyder eksempelvis mulighed for leje af materialecontainere i flere forskellige størrelser, således man har mulighed for at få sig lige netop den løsning, man ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…