MBA blossom 1 MBA blossim 2

Butik Blossom er en skøn livsstilsbutik, der sælger tøj, accesories, indretning til boligen og skønhedsprodukter. Med en personlig, kærlig og hjemmelig betjening startede Butik Blossom i Nibe og sælger nu også online til store dele af Europa.

Fra Nibe til Europa

I den lille by, Nibe, der ligger mellem Aalborg og Løgstør startede Trine Kær, med en brandende passion for mode, livstilsbutikken, Butik Blossom. Trine Kær havde i mange år drømmen om at blive selvstændig og nåede flere uddannelser før, hun valgte at blive selvstændig tilbage i 2012. Trine kær er uddannet salgsassistent i Salling og arbejdede derefter i Magasin og Illum i København som souschef. Derudover har hun været stewardesse i 7 år og uddannet sygeplejerske. Butikken i Nibe havde så stor succes, så Trine Kær i 2014 startede webshoppen Blossom.dk. Trine Kær valgte at holde den gode, hjemmelige stemning på webshoppen, som også opleves i butikken i Nibe. Dette gøres igennem stor aktivitet på sociale medier, der også ses på hjemmesiden. Webshoppen sælger og sender nu pakker til både Danmark og stole dele af Europa.

Hjemmelig stemning med moderigtige brands

Butik Blossom startede i 2012 pga. en stor passion og interesse for mode, skønhed og indretning. En stor del af butikken er den oplevelse man har, når man besøger den. Medarbejderne prøver, så vidt det er muligt at skabe en hjemmelig og hyggelig stemning med stearinlys og friske blomster. Hyggen er en essentiel del af besøget i Nibe, hvor de ansatte elsker at hygge om kunderne.
Modetøjet strækker sig både over danske såvel som udenlandske brands. Dette er mærker som Day Birger et Mikkelsen, 2nd Day, Plus Fine, Six Ames og mange flere.
Blossom fører også et stort udvalg indenfor boligindretning. Du finder blandt andet en smuk vase fra Finnsdottir, plakater, opbevaringskurv fra Ferm Living, lækre produkter fra Nicolas Vahé osv.
Herudover fører Blossom også et stort udvalg af makeup og plejeprodukter fra det kendte og anerkendte mærke Tromborg. Alle Tromborgs produkter er danskproduceret og indeholder hverken parabener eller syntetisk parfume.
Vil du vide mere? Besøg deres Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…