MBA - S30 energi renovering
Skal du inden for nærmeste fremtid i gang med at energirenovere din bolig, men er i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad? Hvis ja, så læs endelig med her. Dette indlæg giver dig nemlig en god ide om, hvordan du kan vælge at energirenovere din bolig, så du sparer flest mulige penge.

Varmepumpen er et meget effektivt tiltag

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at varmepumpen er et meget effektivt tiltag, der med garanti vil spare dig for en masse mønter. Den helt store fordel ved varmepumper er, at de er forholdsvis billige at anskaffe samtidig med, at tilbagebetalingstiden er relativ kort.
På den måde kan du altså genere et plus på varmekontoen inden for ganske få år. Et plus som blot vil blive ved med at være og i den forbindelse give dig mere luft i økonomien i mange år frem.
Læs mere om varmepumper.

Gå efter den bedste og billigste udbyder af el

Et andet godt og effektivt råd er at gå efter den bedste og billigste udbyder af el. Det kan ganske enkelt ikke betale sig at have en for dyr elløsning, hvis der findes billigere alternativer. Jo flere måneder du vælger at have den dyre løsning, jo flere penge vil du tabe. Penge som du med fordel kunne have sparet ved at have undersøgt markedet – og have valgt den billigste udbyder.

Det handler om at optimere på energien

Som sagt så handler det om at optimere på den energi du kan. I den forbindelse er det værd at få hjælp ude fra til at vurdere, hvor det er mest hensigtsmæssigt for dig at ”sætte ind” i forhold til energirenoveringer og energioptimering. Læs mere om energioptimering.

Find yderligere inspiration på internettet

Hvis du har fået smag for det at spare penge på dit energiforbrug, så kan du med fordel søge yderligere information og inspiration på internettet. Der findes et væld af gode magasiner og blogs, hvor du kan blive meget klogere på, hvilke energirenoveringer som sparer dig for flest penge.
Sådan en hjemmeside er for eksempel Orgve.dk. Her kan du bl.a. læse om varmepumper, jordvarmeanlæg, nyt tag og meget mere. Artikler som vil give dig ny og brugbar viden. Artiklerne er i øvrigt lange og dybdegående, hvilket blot er til din fordel, hvis du altså gerne vil vide noget om emnet. Besøg http://www.orgve.dk/ og læs meget mere om energirenoveringer.
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…