MBA SS turtlenecks

Teeshoppen.dk er en dansk webshop, som første gang så dagens lys i december 2014. Webshoppen blev grundlagt med idéen om at sælge billige t-shirts i høj kvalitet. I løbet af det seneste år er det gået rigtigt stærkt for virksomheden, som allerede er begyndt at gøre sig tanker om at udvide deres aktiviteter til udlandet.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Oprindeligt forhandlede Teeshoppen kun t-shirts, men i dag omfatter sortimentet også mange andre varer. Der er mulighed for at handle stort set alt inden for tøj og mode til både mænd og kvinder. Udvalget omfatter bl.a. trøjer, skjorter, bukser, løbetøj, caps, rullekraver, undertøj og diverse tilbehør. I maj 2015 kunne virksomheden præsentere de danske forbrugere for en helt ny kollektion. Det har været til stor glæde for trendsættere og modeinteresserede, som nu har adgang til et stort udvalg af tøj og mode på en dansk webshop og butik. De danske kunder kan vælge mellem mere end 500 produkter, hvor der er fokus på tøj med god pasform, høj kvalitet og lave priser.
Teeshoppen kan foreløbigt prale af at have serviceret mere end 10.000 kunder. Kundetilfredshed er et af de parametre, som bliver vægtet højest hos virksomheden. På Trustpilot.dk er det muligt at læse knap 200 kundeanmeldelser, hvor Teeshoppen har fået en gennemsnitsbedømmelse på 9,6 ud af 10 stjerner. Det vidner om, at der er tale om en forhandler med meget høj tilfredshed. Den store kundetilfredshed er opnået takket være fokus på god kvalitet, lave priser, kundesupport alle ugens dage og hurtig levering til hele landet.

Fysisk butik og webshop

Teeshoppen fungerer både som fysisk butik og webshop. Den fysiske butik befinder sig i Aalborg centrum, hvor man kan prøve tøjet inden køb. Butikken henvender sig til forbrugere i Aalborg om omegn, mens webshoppen henvender sig til hele landet. Teeshoppen er efterhånden blevet en velkendt forhandler blandt både mænd og kvinder i en bred aldersgruppe.
Der er hovedsageligt fokus på no brand tøj, som kan købes til overkommelige priser. Alle produkterne hos Teeshoppen er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet og pasform.

På vej mod udlandet

Teeshoppen har stor succes på det danske marked og har nu i tankerne at udvide til flere markeder. Inden for en overskuelig tidsramme forventes det, at Teeshoppen befinder sig på flere udenlandske markeder. Virksomheden har valgt at fokusere på et unikt koncept, som vil være muligt at introducere på mange nye markeder. Foreløbigt er der dog fuld fokus på det danske marked, hvor der konstant arbejdes på at udvide kendskabet til Teeshoppen. Ikke desto mindre kan der ikke herske tvivl om, Teeshoppen er en forhandler, som vil fortsætte med at storme frem på det danske marked – og snart det udenlandske marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…