MBA  - wrist opkøber 1 MBA vrist opkøber 2
Verdens førende offshore leverandør, Wrist Ship Supply, har i dag overtaget den hollandske offshore leverandør Den Helder Stores. Købet er endnu et led i Wrists vækststrategi: at opbygge og tilbyde kunderne i både offshore og shipping segmentet en global value proposition.
Wrist Ship Supply underskrev i dag kontrakten på købet af den hollandske offshore leverandør Den Helder Stores, der er den førende offshore leverandør lokaliseret i Hollands offshore-centrum – Den Helder nord for Amsterdam. Selskabet, der i 2009 flyttede i nye faciliteter på havnen, har i dag cirka 25 medarbejdere og sælger for over 12 millioner euro årligt.
Mange års tæt samarbejde
Den Helder Stores har i mange år været underleverandør til Wrist på en række offshore-kontrakter, og der er således ikke tale om nogen ny alliance.
– Vi har arbejdet tæt sammen i mange år, og det samarbejde har givet os et indgående kendskab til virksomheden, som er meget veldrevet. De har været en del af industrien i mange år, og de har opbygget deres stærke omdømme ved altid at levere service i førsteklasse. I dag anses Den Helder Stores for at være den førende leverandør til energisektoren i Holland, siger Stanley Morrice, der er administrerende direktør hos Wrists offshore leverandør Strachans Ltd., som har haft et tæt samarbejde med Den Helder Stores i mere end 25 år.
Led i overordnet vækststrategi
Opkøbet er endnu et led i Wrists vækststrategi og mission om at opbygge og tilbyde kunderne i både offshore og shipping segmentet en global value proposition.
– En stor del af Den Helder Stores’ aktiviteter er i dag bundet op på Wrist, så da ejerne ytrede ønske om at afhænde virksomheden over en periode, var det oplagt for os at gå ind og overtage. Det er endnu et led i vores strategi om at opbygge og tilbyde kunderne i både offshore- og shipping-segmentet en global value proposition. Med opkøbet sidder vi stærkt på Den Helder i Holland og vil fortsat kunne sikre et højt serviceniveau over for kunderne i den hollandske offshore-sektor, fastslår direktør i Wrist, Robert Kledal.
Familien bliver ombord
Den Helder Stores er en gammel, familieejet og -drevet virksomhed fra 1919. Jaqueline Bakker, der er fjerde generation, driver i dag Den Helder Stores sammen med sin mand Ed Jansen – og de fortsætter begge i virksomhedens ledelse efter opkøbet.
– Vi er meget begejstrede for, at Den Helder Stores nu bliver en del af verdens største leverandør af skibs- og offshore-forsyninger. Overtagelsen kommer til at give fordele for både vores medarbejdere og kunder over hele Europa, Fjernøsten, Mellemøsten, Canada og Nordamerika via Wrists globale netværk. Det er en stor fordel for en virksomhed som vores at blive en del af en større kontekst, og vi ser meget frem til det næste kapitel i vores mangeårige og stolte historie – som en del af Wrist koncernen, udtaler Ed Jansen og Jacqueline Bakker.
– Familien sælger således ikke, fordi de ønsker at afvikle deres engagement, men for at drive det videre med udgangspunkt i den brede erfaring og kundebase, de har skabt. Vi er meget begejstrede for, at Ed og Jacqueline har sagt ja til fortsat at arbejde i virksomheden, og jeg ser meget frem til at fortsætte succeshistorien sammen med dem og resten af holdet hos Den Helder Stores, slutter Stanley Morrice.
Om Wrist
Wrist Ship Supply er verdens førende leverandør af skibs- og offshore-forsyninger. Vi har et globalt servicetilbud 24/7/365 – herunder håndtering af rederes gods, shipping, luftfragt og tilhørende marine- og offshore-løsninger – der opfylder kravene fra både internationale organisationer og små, lokale virksomheder. Vi sætter en ære i at gøre det nemt for vores kunder at modtage deres leverancer – effektivt, til den bedst mulige pris, og uanset hvor det er i verden. Dette udtrykkes i vores mission: Expert Care to Each Ship & Offshore Location.
Siden 2007 har hovedaktionæren i Wrist Ship Supply været Altor Fund II GP Limited.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…