MinByaalborg 29-11-2015 butterfly
Der er mange, der mener, at det er normen, at man tager en butterfly om halsen, når man skal fejre nytårsaften. Faktum er dog, at det slet ikke behøver at være sådan. Hvis du gerne vil skille dig lidt ud fra mængden, så kan du i stedet vælge at binde et slips om halsen. Det er selvfølgelig meget vigtigt, at det passer godt til dit jakkesæt, men et slips kan være mindst lige så lækkert som en butterfly. Hvis du ikke helt ved, hvordan du skal bære dig ad med at få bundet et slips om halsen, så finder du heldigvis en ganske udførlig guide i denne artikel, så du hurtigt kan lære at binde et slips, som det nu engang skal bindes.
Du kan binde slips på mange måder
Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan binde et slips på rigtig mange forskellige måder. Derfor skal du selvfølgelig starte ud med at vælge den måde, som du gerne vil binde de slips på. Der findes – i hvert fald som udgangspunkt – fire forskellige metoder, der kan bruges, når du skal binde et slips. Den første metode er Four-in-hand, som også er den absolut mest populære metode til at binde slips, og det er også den metode, du vil lære mere om nedenfor. De tre andre metoder er henholdsvis Windsor, Halv Windsor og The Simple. Det er ikke dem alle, der er lige brugte, men det er dog de fire mest populære knuder på verdensplan.
Sådan binder du et slips
Som det også nævnes ovenfor, så vil du nedenfor lære mere om, hvordan du kan binde en Four-in-hand knude, der er den absolut mest populære knude. Det er en rigtig god idé, at du først og fremmest starter med at lære, hvordan du kan binde denne knude. Når du har gjort det, så kan du begynde at se nærmere på de mange andre knuder, som der også er mulighed for at lære. Det er slet ikke alle, der har interesse i at lære andre slipseknuder end den ene knude, der rent faktisk er nødvendighed at lære – og det er naturligvis også fuldt forståeligt, for det kan godt tage lang tid at lære, hvordan du binder en perfekt slipseknude. Se nedenfor hvordan du gør:

  1. Det første du skal gøre er, at lægge slipset rundt om halsen, så begge dele hænger ned over dit bryst.
  2. Derefter skal du sørge for at tilpasse længden, så den forreste del af slipset er længst.
  3. Hold fast i den ene del af slipset, hvorefter du skal føre den anden rundt om to gange oppe ved halsen.
  4. Det har nu skabt et hul, hvori den forreste del af slipset skal føres ned i.
  5. Endvidere, så skal du også føre denne slipsedel bag om ringen (med andre ord; ind mod halsen) og oppefra ned gennem hullet.
  6. Sidste skridt er blot at justere knuden og længden på dit slips. Det kan være nødvendigt at starte forfra, hvis længden skal justeres for meget.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

TEST DIG SELV: Er du hardcore Aalborgenser?

Vi kender alle indfødsretsprøven for at få dansk statsborgerskab. Men har du…

Når fitness er mere end muskler, tights og selfies.

De er få, men de findes: Centre der ikke er strømlinede, skiveskårede…

Guide til hvordan du overlever et møde med en ulv

Ulve er på færde i Nordjylland – stor aktivitet den seneste måned…

TEST DIG SELV: Hvor godt kender du Jomfru Ane Gade?

New York har Frihedsgudinden. Paris har Eiffeltårnet. Men Aalborg har Gaden. Eller…