minbyaalborg nov 29 2015 - puder 2

Som du nok har opdaget, så er juleræset allerede gået i gang. Vi er snart i december måned, hvilket betyder jul, hygge og gave indkøb. Du skal derfor have fundet nogle julegave ønsker og så skal du ud og købe julegaver til dem du holder af.
Det kan godt være en udfordring at finde på gaver til sig selv og til andre. Derfor har vi fundet de 3 julegave ønsker, som hitter i 2015. Disse 3 gaver er specielt i 2015 populære blandt befolkningen i Danmark. Læs med nedenfor og få inspiration til både dig selv og dem du skal give gave.

HAY er et kæmpe hit

Det første kæmpe julegave hit er boligtilbehør fra danske HAY. HAY er en virksomhed i stormende fremgang. Virksomheden sælger design møbler og boligtilbehør i høj kvalitet. Et hvert af HAY’s produkter vil pynte i hjemmet, hvilket også gør, at det er blevet så populært og eftertragtet.
HAY laver mange forskellige produkter i nogle fantastiske farver, hvilket også gør, at mange ønsker dem under juletræet her i 2015. Gør f.eks. dit køkken mere farverigt med de flotte HAY viskestykker, eller gør din seng ekstra lækker med det flotte sengetøj eller sengetæppe fra HAY. Der er et hav af muligheder med produkter fra HAY. Kunne dette være et julegave ønske for dig, så kan du med fordel kigge forbi denne side, hvor du kan se et stort udvalg af det flotte boligtilbehør og lækre møbler.

Pernille Corydon smykker

Et andet og meget populært julegave ønske her i 2015 er Pernille Corydon smykker. Disse smykker er rigtig smukke og passer til mange forskellige typer. Hendes smykker er enkelte med mange fine detaljer, hvilket gør smykkerne unikke og eftertragtet. Man kan bruge smykkerne til stort set alle outfit og man kan sætte dem sammen på kryds og tværs, da smykkerne passer sammen.
Hvis du ikke kender Pernille Corydon smykker eller blot ønsker at se udvalget, så kan du se dem hos Ismykker.dk, ved at klikker her.

Produkter fra Kähler hitter også

Det sidste julegave ønske som hitter i år er de lækre produkter fra Kähler. Kähler laver nogle rigtig flotte vaser, som i de seneste år er blevet rigtig populære. Kähler vaserne og de andre produkter er rigtig flotte til hjemmet, hvilket også gør som så populære. Kähler fornyer sig hele tiden og har fornyelig lanceret produktserien ”Hammershøj”, som især er den serie som hitter i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…